Modifica setarile cookie
Toate categoriile

13 picioare umane în ghete sport, găsite pe plajele din Canada. Explicaţia oficială

Descoperire macabră pe coastele regiunii British Columbia, din Canada.

 

Autorităţile canadiene anchetează cazul celui de-al 13-lea picior găsit pe o plajă din British Columbia. Descoperirea oribilă a fost făcută la începutul acestei luni de Mike Johns, un localnic care îşi plimba câinele pe coasta de sud a insulei Vancouver. Johns spune că piciorul era într-o gheată sport, dar părea intact.

Din 2007, alte 12 astfel de descoperiri macabre au fost făcute pe plajele din British Columbia. 8 dintre ele au fost identificate ca fiind ale victimelor unor sinucideri sau accidente.

Motivul pentru care picioarele sunt intacte este acela că materialele sintetice din care sunt făcute ghetele sport le protejează de descompunere. De asemenea, potrivit legiştilor, picioarele s-au desprins de restul corpului din cauze naturale.

Citește și
copil Argeș
Incident grav la o școală din Argeş. Elev dus la spital cu o bucată de fier-beton înfiptă în picior

 

 

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin însă că picioarele aparţin victimelor unui ucigaş în serie, unor persoane decedate în tsunami-ul din 2004 din Asia sau în accidente de avion sau vapor. Alte teorii sugerează că ar proveni de la un grup imigranţi ilegali care ar fi fugit din Vancouver într-un container sau că sunt ale victimelor unui cerc de traficanţi de carne vie.

Cazul este cu atât mai complicat cu cât oceanografii susţin că acestea ar fi putut călători nu mai puţin de 1.000 de mile înainte să ajungă pe ţărmurile din British Columbia. Pe de altă parte, regiunea British Columbia are un litoral uriaş, cu o lungime de peste 25.000 de kilometri, din cauza numărului mare de insule şi golfuri.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult