Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop zilnic 6 februarie 2022. Racii încearcă o nouă relație, dar cu gândul la fostul sau fosta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022, cu Neti Sandu. Recuperări azi. O să avem prilejul să reparăm o relaţie de prietenie, de dragoste, şi să ne coroim un alt drum care s ne facă fericiţi, împliniţi sufleteşte.

Vibraţia zilei este 6 şi o să punem un strop de armonie în tot ce facem.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 VĂRSĂTOR

Poate sărbătoriţi ziua voastră de naştere, sau altceva, e un motiv de veselie şi o să fiţi înconjuraţi, de oameni dragi. O să vă bucuraţi de revederea unor personae care v-au lipsit şi o să staţi la o parolă, o să vă îndeletniciți şi cu activitatea preferată, sau faceţi o plimbare pur şi simplu.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 PEŞTI

O întâlnire cu foşti prieteni, pe care-i puteţi reactualiza şi o să fiţi din nou împreună, că pe vremuri. Doar că mai rar. Vă gândiţi la bunăstarea alor voştri, la dorinţele lor şi o să vreţi să le-mpliniti că de-aia munciţi şi n-o să vă mai uitaţi la bani, să vă oferiţi şi vouă un respiro. Şi familiei.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 BERBEC

Sunt ceva cheltuieli, poate faceţi aprovizionarea, dacă n-aţi avut timp în cursul săptămânii şi o să ieşiţi la cafea mai spre dup-amiaza. E cineva care nu v-a uitat şi vrea să faceţi din nou echipa, să vă armonizaţi şi la treabă şi la distracţie ca aşa funcţionaţi - pe mai multe planuri.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 TAUR

Poate vi se recunosc, în cadru public, nişte merite şi o să vă asociaţi cu nişte oameni dintr-o ligă superioară. O să puteţi da o fugă la rude ca să vedeţi ce mai fac, că o să aveţi nişte aspecte de pus la punct, poate va fi în curând o petrecere în familie şi vă sfătuiţi să ştiţi ce-aveţi de făcut.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 GEMENI

Vi se reaminteşte despre o posibilă colaborare pentru care să vă daţi acceptul şi e bine să cântăriţi fiecare aspect, să nu vă entuziasmaţi degeaba. Dacă n-aveţi timp s-ajungeţi la cineva care locuieşte departe poate lăsaţi pe altădată vizita şi vă plimbaţi mai pe lângă casa treceţi pe la rude, la prieteni.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 RAC

Poate ieşiţi la masă, sau vă duceţi în vizită la nişte prieteni, vă rezervaţi, 2, 3 ore să vă eliberaţi de grijile cotidiene. V-aţi mai putea încerca şansele pentru o relaţie care permite din punct de vedere al compatibilităţii, dar totuşi ceva v-a făcut să fiţi reţinuţi, poate că încă suferiţi după fostul, fosta.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 LEU

Se poate să fiţi invitaţi la o aaniversare, o cununie, e o trataţie în cadru restrâns şi o să fie o atmosferă plăcută. Se poate să fie o zi importantă pentru voi şi să vă exprimaţi sentimentele, să spuneţi ce-aveţi pe suflet şi o să vă înțelegeți mult mai bine cu fiinţa iubită.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 FECIOARĂ

Familia are ceva de spus - poate vrea să vă mutaţi, sau să zugrăviţi casă, şi trebuie supus la vot, care , ce vrea. O să vă refaceţi viaţa de cuplu, vă puteţi întoarce la o dragoste mai veche şi să ţineţi cont de mai multe elemente ca să vă armonizaţi, să decurgă frumos, relaţia.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 BALANŢA

Se reuneşte şi la voi familia că sărbătoriţi ceva, un job nou venirea unui copilaş pe lume, sau c-=aţi luat vreun examen. Poate-aveti musafiri şi o să vă preocupe meniul, că vă plac delicatesele cu care să-i cuceriţi pe invitaţi, şi o să petreceţi o jumătate de zi plăcută împreună.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 SCORPION

Poate vă duceţi la un botez, ori poate e o petrecere anoversara a unui copil şi e cineva la care ţineţi. Se poate să vă aflaţi la-nceputul unewi rel;aţii sentimentale şi să vă-ntâlniţi cu prietenii, să culegeţi impresii, să ştiţi dacă e acceptată de grup persoana respectivă.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 SĂGETĂTOR

Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună c-aveţi multe lucruri în comun. O să vă simţiţi în largul vostru dacă vă duceţi cu prietenii într-o excursie, la munte, la schi, să faceţi mişcare, să vă deconectaţi.

Horoscop zilnic 6 februarie 2022 CAPRICORN

Se poate să fie un eveniment în familia voastră şi să vă bucuraţi de faptul că puteţi fi împreună în astfel de momente. O să revedeţi o persoană dragă care o să dea dovadă de şi mai multă înţelegere şi o să vă puteţi construi o relaţie care să mulţumească, sufleteşte.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult