Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Ce ne rezervă astrele săptămâna viitoare

Neti Sandu a realizat pentru site-ul stirileprotv.ro horoscopul pentru săptămâna viitoare. Citiți mai jos ce vor rezerva astrele fiecărei zodii, în perioada 7-13 noiembrie.  

 

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – BERBEC

Vă puteţi asocia cu o echipă ca să vă relansaţi pe o piaţă de succes şi o să vă asiguraţi banii cu care o să acoperiţi cheltuielile acestui sfârşit de an.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – TAUR

O să puteţi recupera nişte bani şi să faceţi toate plăţile, că vreţi să începeţi ceva nou, dar pe un teren curat, fără datorii, şi o să reuşiţi.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – GEMENI

Se poate să fie multă muncă şi să vă daţi peste cap să-i impresionaţi pe şefi, pe beneficiari, că e un zor nebun, poate trebuie încheiată situaţia.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – RAC

Apar nişte cheltuieli pe care nu le aveaţi în calcul, dar o să ştiţi cum să vă descurcaţi, fără să se dea tot bugetul familiei peste cap, că sunteţi nişte oameni chibzuiţi

Citește și
neti sandu
Horoscop 4 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Berbecii ar putea lua niște bani
Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – LEU

O să faceţi un efort financiar să luaţi câte ceva nou, util şi frumos pentru casă, şi să reorganizaţi un pic spaţiul, să puteţi şi lucra şi învaţa de acasă.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – FECIOARĂ

O să aveţi succes la şcoală, o să asimilaţi bine materia, o să vă descurcaţi la teste, la examene, o să treceţi cu bine de interviu, dacă vreţi să vă luaţi alt serviciu.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – BALANȚA

Sunt plăți de făcut şi cum n-aveţi chef de restanțe o să faceţi tot posibilul să vă achitaţi de obligaţii, ca să vă rămână bani şi de plimbare, distracţie.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – SCORPION

Sunt o serie de activităţi la care o s-aveţi şi voi o contribuţie, ca să se vadă experiența acumulată, talentul înnăscut, şi-o să vi se mulţumească pentru tot ce faceţi.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Se poate să negociaţi un contract care v-ar asigura un venit constant pe o durată mai mare de timp şi o să vă meargă chiar bine c-o să daţi de oameni serioşi.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – CAPRICORN

Le-aţi rămas datori unor oameni cu nişte răspunsuri, în scris sau verbale, poate trebuie să vă daţi acordul pentru un contract care v-ar aduce bani.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Lucrurile pe care vi le-aţi dorit de mult se pot întâmpla şi o să vă uniţi forţele cu ale unor oameni care pot să ţină pasul cu voi la treabă şi să aibă şi idei strălucite.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 – PEȘTI

Vi se oferă prilejul să vă puneţi în valoare nişte calităţi şi să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională, ca e momentul vostru de afirmare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult