Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop lunar cu Neti Sandu - 23 octombrie - 23 noiembrie 2024. O lună de relaționare și câștiguri pentru zodii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Neti Sandu și Andreea Marinescu au fost o radiografie a zodiacului pentru perioada 23 octombrie - 23 noiembrie 2024 și informații prețioase despre influențele astrologice care ne vor ghida în această perioadă.  

Intrarea Soarelui în zodia Scorpionului, alături de Mercur, activează o perioadă de introspecție și descoperiri personale. De asemenea, Venus își începe tranzitul în Săgetător, aducând armonie și catifelare în relațiile noastre, în timp ce Marte părăsește Racul și intră în Leu, influențând dinamica acțiunilor noastre. Cu Jupiter retrograd în Gemeni, este o perioadă de reevaluare a comunicării și de gestionare atentă a resurselor financiare și a sănătății.

Faptul că de pe 22 octombrie până pe 21 noiembrie avem zodia Scorpionului, tranzitul acesta al Soarelui la brațetă cu Mercur arată faptul că Venus a început deja să descopere pe acolo diverse lucruri care erau ascunse. Poate nu aveam acces la ele, dar acum putem să descoperim ce a stat la baza unor lucruri pe care noi le-am considerat într-un fel și ele erau altfel.

Este și un test de sinceritate din partea noastră, dacă putem să spunem lucrurilor pe nume, pentru că Mercur are tendința în Scorpion, să ascundă niște lucruri. Dar dacă noi vrem sinceritate din partea celorlalți, trebuie să oferim sinceritate.

Este o perioadă de răscoliri interioare și o să aflăm diverse lucruri și despre noi și despre ceilalți. Trebuie să avem grijă de sănătate și de gestionarea banilor. Sunt niște bani pe care i-am putea solicita. Trebuie să ne achităm de niște restanțe de care sigur am uitat. Poate sunt sume mici, asta ne arată Mercur, dar trebuie să scăpăm de obligații financiare și după aceea să gestionăm bine restul banilor.

Citește și
Crsinta demetrescu
Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024, cu Cristina Demetrescu. Urmează o perioadă foarte intensă, cu o energie magică

Venus intră în săgetător, așa cum și Mercur o să intre la un moment dat. Important este faptul că Marte pleacă din zodia Rac, după ce a stat vreo două luni acolo și intră în zodia Leului. După aceea el va retrograda. În același timp va retrograda și Mercur, în paralel, dar deocamdată nu ne afectează.

Este și Jupiter retrograd în Gemeni, să nu uităm nici de el. Jupiter retrogradează în zodia comunicării și noi asta avem pentru acasă, ca temă pe anul ăsta, până anul viitor, în iunie - trebuie să învățăm să comunicăm așa cum trebuie.

Horoscop lunar - Scorpion

Scorpion poate rezolva multe lucruri pe repede înainte. Chiar trebuie să aibă grijă și de sănătate și de școală, că la asta se referă Mercur. Actele trebuie să le ceară repede, să facă presiuni, să obțină acele acte de care are nevoie ca să meargă mai departe. Ele au legătură și cu afacerile, dar și cu școala și cu niște călătorii. Aspectele nu sunt așa dezavantajoase pentru ei. Mercur la un moment dat intră în Săgetător și face aspecte bune cu Marte, care va intra în zodia Leului și probabil or să aibă parte de niște bani.

Scorpionul va fi mai selectiv cu prietenii. Dar nu asta nu e o problemă. El se va poziționa diferit față de ei și vor face și treabă împreună, se vor și distra. Deci, atenție la sănătate, la bani și la sinceritatea cu care îl tratează pe celălalt. Fie că e șef, fie că e partener de cuplu sau prieten bun.

Horoscop lunar – Săgetător

La Săgetător avem o explozie. Venus dă o catifelare a sentimentelor, a stărilor. Au parte de un plus de optimism și au chef de plimbare, de reașezat în relație cu prietenii. În partea opusă e Jupiter, care e retrograd și începe să devină mofturos. Cu partenerul de cuplu pare să fie la fel, dar nu o veșnicie, pentru că Venus, totuși, e în săgetător și ajută la stări de bine, dar vine ca ajutor și Mercur, care va intra în Săgetător. Lucrurile vor începe să aibă o dinamică. Va exista dorința de a rezolva probleme. Se vor rezolva foarte multe lucruri legate de școală, de copii, de serviciu, de deplasări și de repus în valoare, de primit onoruri, de primit recompense, și financiare și morale. Marte face relație bună din celălalt semn de foc, cu Săgetătorul. Poate își pregătește rezervarea pentru sfârșitul de an.

Horoscop lunar – Capricorn

La Capricorn avem o promisiune că intră Venus și îl îmbunează. Înseamnă și o stare de bine și înseamnă și bani. O să fie înconjurat de prieteni. O să simtă și el nevoia să fie mai comunicativ, mai sociabil, cât de cât. Venus catifelează frumos și colorează sentimentele. Capricornul nu e că e neprietenos, dar nu-și vede capul de treabă și din cauza asta nu are timp să-și schimbe starea.

Capricorinii vor trebui să meargă la medic, să vadă dacă e ceva, pentru că niște lucruri or să îi cam încolțească. Trebuie să țineți cont de problemele de sănătate. Sunt însă promisiuni de bani și de relaționare. Să mai scoată un pic capul, să se simtă văzut.

Horoscop lunar – Vărsător

Vărsătorii au o interacțiune cu cineva, poate e un șef nou, poate intră într-o afacere nouă, pentru că Marte intră în zodia din partea opusă și nu îi lasă să stea de capul lor. Ideea e că Soarele și cu Mercur din Scorpion fac presiuni încontinuu asupra Vărsătorului „să facă”. El nu dorește să facă, pentru că el se simte foarte liber în simțiri și în gândiri și atunci el vrea să facă ce vrea el, după stilul lui. El nu greșește, dar va trebui să facă față acestor presiuni. Va găsi propriile pârghii. Există o dinamică foarte bună. Vărsătorul va găsi o altă cale de exprimare. Vărsătorul trebuie să știe să-și vândă marfa. Asta are de făcut și e bine, pentru că până acum a fost un Pluton cu care n-a știut exact ce să facă, pe unde să-l pună. Acum Pluton s-a întors în Capricorn, stă puțin cuibărit acolo și după aceea revine.

Horoscop lunar – Pești

Saturn este stăpân. Saturn a fost retrograd și a obligat semnul Peștilor să își controleze mai bine emoțiile, sentimentele, starea de spirit, ca să nu fie atât de bine citit de ceilalți. Acum Saturn își reia mersul direct de pe 15 noiembrie și lucrurile poate vor sta altfel. Adică pot să facă lucruri foarte serioase, să ceară un credit și să îl primească, să se ocupe de casă sau poate e vorba de o mașină sau poate pleacă pe undeva. E o treabă foarte serioasă pe care trebuie să o facă nativul din Pești acum.

Câtă vreme Marte, până pe 4 noiembrie, a stat și stă în Rac, e un bun echilibru pentru Pești, dar de aici încolo Marte se mută într-o sferă a sănătății și de acolo va retrograda până la începutul anului viitor. E bine să își dozeze efortul ca să nu se îmbolnăvească, să nu se agraveze niște zone, aspecte, niște lucruri care acum par imperceptibile. După aceea vor deveni serioase, dacă nu sunt vizibile. Trebuie mers la medic, chiar și preventiv. E mai bine așa, pentru că nu e de glumit cu Saturn.

Horoscop lunar – Berbec

Berbecul are de rezolvat câte ceva cu banii. Adică poate a făcut investiții, trebuie să vadă dacă și-a scos banii, trebuie să vadă cu sănătatea dacă tratamentul și-a făcut efectul, pentru că toate lucrurile pe care nu le ia în serios acum vor fi scoase la iveală tocmai de acest Saturn care, după ce își termină periplul prin Pești, va ajunge în Berbec, deci el trebuie să fie mult mai grijuliu. El nu poate, dar trebuie. Va avea parte și de un plus de energie și de bună dispoziție.

Intră Mercur de pe 11 noiembrie. O să fie foarte bine pentru Berbec. Va mai avea de rezolvat niște lucruri care țin de actele de casă. Poate e vorba de proprietate sau de împuterniciri legate de plecarea copiilor într-o vacanță. Marte, care va intra în zodia Leu, este în casa dragostei și ar trebui să fie foarte atent în relația cu partenerul de suflet, pentru că Marte e patronul lui și e foarte intempestiv. Îi trebuie niște calcul în relația cu partenerul de suflet.

Horoscop lunar – Taur

La Taur avem planetele în partea opusă Soare - Mercur. El trebuie să relaționeze și să se înțeleagă bine și să folosească același limbaj. Să fie atent ce dialect folosește celălalt, adică partenerul. Că e vorba de serviciu sau de partenerul de cuplu, el trebuie să găsească, cum am spus, numitorul comun ca să se poată înțelege și să obțină ce și-a propus și să fie înțeles de celălalt. Acum e și casa contractelor și a judecății și poate se întâmplă ceva cu un proces, se rezolvă niște lucruri sau mai face un pas în avantajul lui. După aceea, planetele mici, Soare, Venus și la un moment dat, Mercur vor intra în casa banilor și va obține de acolo niște beneficii. Trebuie să aibă grijă de plăți, să facă plățile la timp, cât să-i rămână și pentru alte lucruri.

Câtă vreme Marte va intra în zodia Leului, el o să fie încolțit să facă niște lucruri legate de casă pe care poate nu și le-a propus.

Horoscop lunar – Gemeni

Avem Jupiter retrograd, care anunță că s-a încheiat o etapă. Ai încercat să comunici cum trebuie. Ne oprim. Facem o pauză, recreație mare. Ne gândim ce am mai putea face. Acum recapitulăm și vedem dacă am făcut ce trebuia sau nu. Deci e bine să își facă o nouă strategie de abordare a șefilor, a partenerilor particulari de afaceri și a partenerului de cuplu.

Lucrurile pot să meargă bine. Mercur va retrograda în curând și tot în Gemeni-Rac-Leu, tot în zodia comunicării, că poate vrea să vorbească în public sau poate are de dat examene, poate se înscrie la niște școli speciale. O să aibă de dat un examen foarte serios la capitolul comunicare, sinceritate față de el și față de celălalt și să aibă grijă de sănătate. Jupiter l-a făcut să se simtă bine, dar i-a și arătat care sunt problemele.

Horoscop lunar – Rac

Marte a fost acolo și a răscolit apele și i-a dat acel impuls Racului să se gândească ce va face anul viitor, pentru că el o să poată să atingă un nivel superior, fie la școală, fie în societate, fie în relațiile cu ceilalți. Marte a lucrat pentru el, a fost agentul lui de imagine. Marte intră în casa banilor. Îi poate aduce bani. Vor fi și niște cheltuieli neprevăzute, la care Racul nu reacționează foarte bine. Dar acest Marte va retrograda și în casa banilor, dar și înapoi în zodia Racului. Cam acolo sunt problemele cu care rămâne să se descurce până intră Jupiter, din primăvară. Toată această tranzitare, acest dute-vino în zodia lui, care e realizat de Marte, îl pregătește pentru ce urmează să se întâmple cu Jupiter în anul Racului.

Horoscop lunar – Leu

La leu e noutate. Racul i-a oferit un Marte în zodia lui. Leului nu îi place să se simtă încolțit. El simte o presiune în perioada aceasta și nu îi place. Leul reacționează bine la asta, că vrea să fie învingător. Cu vocația asta de învingător, el va reuși să facă față acestor presiuni. Se va bucura și de planetele din Săgetător, care îi vor aduce o strălucire aparte, dar Marte, atunci când va retrograda, îi va arăta în ce zonă rămâne descoperit. E vorba de corpul fizic.

În principiu, asta înseamnă zodia Leu când e o planetă acolo. După aceea, pentru că va retrograda într-o casă a problemelor de sănătate cronică, ne arată că e ceva cu sănătatea.

Horoscop lunar – Fecioară

La Fecioară avem casa banilor, casa colectivității și e bine să regândească proiectele pe care le au în vedere cei din Fecioară pentru anul viitor, pentru că Jupiter, patronul acestei zone a carierei, e retrograd și ceea ce și-au propus parcă începe să capete altă culoare, să se răzgândească sau cei cu care au vorbit, partenerii de afaceri, sponsorii poate mai amână proiectele.

Trebuie să aibă răbdare și să aibă un plan B pentru cazul în care se amână proiectele pentru care aproape bătuseră palma. Lucrurile își revin din februarie anul viitor, deci până atunci trebuie să se gândească la o soluție de genul ăsta. Relația cu copiii pare să se îmbunătățească și după aceea mai sunt niște lucruri de rezolvat pe acasă. Poate mai sunt niște probleme de sănătate în familie și atunci trebuie avut grijă, dar în principiu, le reușesc relațiile astea de comunicare și țin și de școală și de anturajul de la serviciu.

Se pot rezolva mai multe lucruri, dar mare atenție să nu fie nimic superficial, pentru că după aceea, Mercur, patronul Fecioareo, retrogradează și începe să taxeze, să dea amenzi, să vadă ce n-a fost bine făcut și să aibă grijă de sănătate.

Horoscop lunar – Balanță

Pentru Balanță avem Soare în casa banilor și trebuie să se gândească la semnarea contractelor, adică să urmărească banii pe care îi aveau de primit, să îi ceară, să fie insistenți. După aceea au grijă și ei și de școală și de ce au de făcut copiii, să se ocupe de vacanță, să se ocupe de perioada asta de învățat. Poate și ei mai au examene, că are legătură cu zona de studiu și poate mai pleacă într-o excursie, mai au grijă de bani.

Sfera asta financiară trebuie gestionată, pentru că vine perioada cu Mercur retrograd, care aduce cheltuieli neprevăzute suplimentare și dacă și-au propus să plece pe undeva, poate că bugetul devine insuficient. Trebuie să fie un pic mai calculați și chestia asta o să reușească. Pe de altă parte, Jupiter în casa deplasărilor are acolo o retrogradare care îi poate face să amâne o plecare sau să capete un discount. Poate rezervă de acum pentru Revelion sau pentru anul viitor. Această casă a drumurilor lungi cu Jupiter retrograd, poate să însemne ceva foarte bun. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult