Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 8 mai, cu Neti Sandu. Zodia care dă azi de băut

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi cu sare si piper. O să fim dispuși să ne deplasăm chiar mai departe de casă dacă ne invită cineva pentru că ne-au lipsit prietenii, petrecerile.  

Vibrația zilei este 8 și să fim atenți cu banii c-or să ne zboare printre degete. Să vedem pe rând ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 8 mai TAUR

O să va alăturați unui grup să ieșiți la plimbare, să vă implicați în pregătirea unui eveniment și să vă deconectați.

Sunteți într-o dispoziție schimbtoare și așa va arăta și programul vostru, c-o să mai renunțați la câte-o întâlnire în favoarea alteia.

Horoscop 8 mai GEMENI

E posibil să vă exprimați ideile, un concept și toate acestea vor prinde viața că veți fi foarte convingători.

Sunt evenimente în comunitate și o să puneți și voi umărul să vă bucurați de amprenta personală pe care o veți lăsa pe scenă, pe niște panouri, că voi chiar vă pricepeți.

Citește și
Horoscop 18 ianuarie, cu Neti Sandu. Balanțele încep o relație serioasă
Horoscop 6 mai 2022, cu Neti Sandu. Capricornii repară o relaţie care se cam deteriorase
Horoscop 8 mai RAC

Vă dați întâlnire cu cineva care se poate să fi bătut cale lungă până la voi ca să vă puteți vedea, să reparați o relație.

O să intrați în fondurile de rezervă să puteți călători sau să ieșiți la o terasă cu prietenii, poate vă duceți la o zi de naștere sau de căsătorie a cuiva.

Horoscop 8 mai LEU

Vi se face cinste, poate vă scot prietenii la o terasă sau mergeți pe rezervarea lor la mare sau la munte, din scurt așa.

Întrevedere cu cineva care așteaptă o explicație de la voi, un răspuns referitor la relația de cuplu și să vă gândiți bine de tot la decizia pe care-o veți lua.

Horoscop 8 mai FECIOARĂ

O să dați dovadă de sinceritate în discuția cu partenerul de suflet să nu prelungiți o stare de fapt dacă sentimentele nu sunt reciproce.

O să dați drumul unui proiect particular și poate dați de băut ca să bifați lansarea la apă a afacerii respective, poate vă reușește acest lucru după lungi eforturi.

Horoscop 8 mai BALANȚĂ

Vă caută cineva care vrea de multă vreme să vă convingă c-ați face o echipă bună în relația de cuplu și o să se facă înțeles, omul respectiv.

O intenție de călătorie, sa-i faceți cuiva o vizită există, mai rămâne să aveți timp, bani și o companie adecvată ca să vă priască plimbarea.

Horoscop 8 mai SCORPION

O să vă-ntâlniți cu cineva care o să va răscolească niște amintiri și iese ceva bun, că poate veți continua o relație.

Se poate să vă duceti la un eveniment festiv și să vă bucurați de revederea unor oameni care v-au lipsit și o să vă refaceți sufletește.

Horoscop 8 mai SĂGETĂTOR

Se poate să faceți cunoștință cu cineva de care vă simțiti atașați sufletește și de-aici poate începe o frumoasă poveste de dragoste.

Poate dați o fugă la munte sau la mare ca să mai uitați de griji și să vă luați de-acolo energia, suflul, ca să puteți continua munca, proiectele.

Horoscop 8 mai CAPRICORN

Viața voastră sentimentală o să fie și mai bună și o să vă puteți gândi și la căsătorie în viitorul apropiat.

O să vă invite cineva la o aniversare sau o fi alt motiv de ciocnit un pahar de șampanie și o să vă duceți ca să refaceți punțile de comunicare cu anturajul.

Horoscop 8 mai VĂRSĂTOR

E posibil să apară cineva care să rezoneze pe mai multe planuri cu voi și să vă completeze frumos, să formați un cuplu.

Vi se lansează invitația s-o porniți cu grupul de prieteni într-o escapadă turistică, poate până în orașul vecin să faceți niște cumpărături sau o plimbare dacă nu mai departe.

Horoscop 8 mai PEȘTI

O să dispuneți de niște bani și n-o să le refuzați alor voștri unele mici plăceri, ba chiar o să le oferiți o plimbare mai departe de casă, în alt oraș.

Se pare că v-ați integrat într-un grup și aveți diverse activități în această formulă care vă prinde bine sufletește și se poate și din punct de vedere financiar.

Horoscop 8 mai BERBEC

O veste care o să vă dea speranțe de viață împlinită în relația de cuplu, poate vine pe lume un copil.

Simțiți nevoia unor provocări că doar așa o să evoluați și lucrurile vor veni în avalanșă – asta și pentru că voi sunteți un spirit iscoditor și poate veni și o nouă relație.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult