Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 8 ianuarie 2021, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorilor le intră bani în cont

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 8 ianuarie 2021. Să ne mai şi relaxăm, ca să avem putere să facem față situaţiilor cu mult neprevăzut, spre care ne-ndreptăm.

 

Vibraţia zilei este 8 şi o să avem grijă să nu cheltuim bani, cu nemiluita.

HOROSCOP 8 IANUARIE CAPRICORN

Vă ghidaţi după intuiţie ca să ştiţi ce alegeri să faceţi în plan profesional şi o să bateţi palma luni – pân-atunci cântăriți bine de tot situaţia.

HOROSCOP 8 IANUARIE VĂRSĂTOR

Se poate să primiţi o înştiinţare de bani, c-o să-i primiţi cât de curând, poate chiar azi, dar vi se spune şi ce plăți aveţi de făcut.

HOROSCOP 8 IANUARIE PEŞTI

Vi se cere ajutorul într-o chestiune care ţine de latura profesională şi se poate să v-alegeţi cu un contract care să v-aducă un venit consistent.

HOROSCOP 8 IANUARIE BERBEC

Vi se poate restitui o sumă de bani, c-aţi câştigat un proces, că abia acum a făcut rost cineva de banii pe care vi-i datora şi o să strângeţi un capital

Citește și
Horoscop
Horoscop 6 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Leii ar putea să se angajeze în altă parte
HOROSCOP 8 IANUARIE TAUR

Veştile bune vin şi de la drum şi mai de pe-aproape şi aveţi şi voi o experienţă trăită - de împărtăşit - pentru că e o bucurie - o fi o realizare.

HOROSCOP 8 IANUARIE GEMENI

E posibil să-şi anunţe cineva vizita şi să vă faceţi un program de weekend, dar cu maximum de precauţie, că vreţi să vă păstraţi sănătoşi, buni - zdraveni.

HOROSCOP 8 IANUARIE RAC

Sunt nişte apropiaţi pe care nu i-aţi putut vedea nici de Crăciun, nici de anul nou şi-acum se poate ivi o ocazie - găsiţi voi un punct de intersecție.

HOROSCOP 8 IANUARIE LEU

Poate se-ntâmplă ceva în familie, se va căsători cineva şi o să contribuiţi şi voi cu ce se poate, ţinând cont de situaţia în care ne aflăm, de restricţii.....

HOROSCOP 8 IANUARIE FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de un semn de viaţă de la cineva căruia i-oți fi dus dorul şi pare să fie o promisiune de relaţie reanimată, resuscitată poate.

HOROSCOP 8 IANUARIE BALANŢA

Vi se spune c-o să primiţi bani şi o să-i luaţi, fie chiar şi luni, dacă nu azi - e o reglare de conturi - în sensul bun, că era cineva care va datora bani.

HOROSCOP 8 IANUARIE SCORPION

Parcă se conturează şi mai bine ideea de a vă muta, poate-ați şi descoperit o casă care să vi se potrivească şi treceţi la fapte - de săptămâna viitoare.

HOROSCOP 8 IANUARIE SĂGETĂTOR

Vă intra bani, o să fie un confort financiar luna asta şi în rest va trebui să fiţi pe fază cu toate - să nu rataţi o şansă de salt în carieră.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult