Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 7 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Leii își fac planuri de căsătorie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 7 aprilie 2021, cu Neti Sandu. O s-avem parte de reușite, oricât de mărunte, dar contează și o să avem o stare de spirit mult mai bună.

Vibrația zilei este 7 și o să facem alegeri înțelepte.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 BERBEC  

O reușită în plan financiar, poate ați semnat un contract avantajos și o să vă puteți pune și mașina la punct s-o reparați. O să vă bucurați de o serie de reușite, chiar și mărunte și care or să vă dea o stare de spirit înaltă, și-o să faceți progrese pe mai multe planuri.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 TAUR  

Vă felicită șefii, ori poate niște beneficiari pentru ce-ați realizat în ultima vreme și o să se concretizeze cumva, într-o primă, un bonus. Intrați la cheltuială că nu vreți să pierdeți niște promoții care vă ies în cale și o să luați, probabil, niște cadouri de Paște, printre altele.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 GEMENI  

Vă pregătiți de plecare cu treabă, poate vă găsiți de lucru în alt oraș, veți și locui acolo, o vreme. Sunteți puși pe fapte mari, poate și conjunctura va fi de așa natură încât să faceți o schimbare, să-ncepeţi o afacere care să vă aducă un plus de prestigiu și bani.

Citește și
Horoscop 20 ianuarie, cu Neti Sandu. Taurii ar putea semna un contract, pe bani
Horoscop 5 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Săgetătorii se vor bucura de revenirea cuiva care lăsase un mare gol în sufletul lor
HOROSCOP 7 APRILIE 2021 RAC  

Au loc niște schimbări la serviciu și poate profitați de situație ca să alegeți un alt birou, alt department, sau altă funcție. O să vă descurcați parcă mult mai bine cu banii și o să puneți de-o parte pentru aprovizionarea de Paște ca să plecați pe undeva cu familia.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 LEU  

Relația de cuplu devine și mai stabilă și o să vă gândiți probabil și la căsătorie. Se vine cu o ofertă de lucru și o să vă gândiți de două ori înainte de a accepta, să vedeți dacă merită, dacă oamenii sunt serioși, muncitori.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 FECIOARĂ  

O să dați drumul proiectelor particulare, poate fi o afacere de familie și care să vă solicite, într-adevăr, dar să vă aducă și beneficii. Apar niște bani, probabil de la serviciu și o să vă faceți socoteli să vă ajungă pentru sărbători și să fiți la zi cu toate cheltuielile curente.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 BALANȚĂ  

O să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și vechile probleme care vă deranjau or să dispară. Or să vă contacteze diverși oameni de afaceri ca să vă prezinte ceva care o să vă convină și o să mergeți mai departe cu acest parteneriat ca să luați bani.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 SCORPION  

Poate vă mai luați ceva de lucru în particular și o să vă sporiți atât banii din cont, cât și experiența acumulată. Se pare c-or să se rezolve problemele de familie și o să puteți înveşti o parte din banii alocați reamenajării interiorului ca să devină și mai funcţional.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR  

O reușită la nivel de grup, poate fi și o activitate de timp liber care v-ar detensiona după un efort prelungit. Un parteneriat solid v-ar menține la cota superioară în lumea afacerilor și așa v-ar pune în legătură și cu alți posibili coechipieri de top.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 CAPRICORN  

Poate angajați o firmă să vă pună casa la punct, să fie lună de sărbători, dacă voi o să fiți prea ocupați cu alte treburi. Or să vă intre niște bani, pot fi ceva restanțe și o să vă descurcați cu toate cheltuielile acestei perioade și o să încercați să puneți de-o parte pentru după sărbători.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR  

Se poate să primiți ceva în dar, poate fi cineva apropiat care știe ce vă place și vrea să vă facă o surpriză plăcută, normal. Încep să se vadă rezultatele eforturilor și o să luați bani, dar o să vă coopteze cineva care o să vă trateze la alt nivel, la altă cotă valorică.

HOROSCOP 7 APRILIE 2021 PEȘTI  

O să scăpați de tot deranjul de acasă, se termină de zugrăvit, reparații ca să vă mai și odihniți. O să vă orientați spre o colaborare care v-ar oferi prilejul să prezentați o nouă față despre care nu s-a știut nimic până acum și să-i lăsați pe toți cu gura căscată.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult