Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 6 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Zodia care o să recupereze niște bani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 6 februarie, prezentat de Neti Sandu. O să ne putem angaja în proiectele de mai mare amploare c-o să găsim în noi resursele necesare, și suportul celor din jur.

Vibrația zilei este 6 și o să luptăm pentru armonia din viața noastră s-o păstrăm.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să dați un examen, să luați o diplomă, să vi se recunoască un statut, și să faceți progrese în carieră. O să dați drumul proiectelor noi și o să păstrați ritmul ca să lucrați în paralel la mai multe deodată să puteți avea câștiguri cumulate.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 PEȘTI

 

Va pregătiți de o nouă activitate care să vă scoată în evidență niște calități și o să fie un plus de notorietate, un câștig. Va faceți timp și pentru voi, să ștergeți semnele oboselii de pe față, și vă cumpărați produse de-ngrijire, va duceți la tuns, la stilist, va luați lucruri noi de-mbrăcat, schimbați regimul alimentar.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 BERBEC

 

Citește și
Horoscop 19 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 3 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii vor primi o sumă de bani

Poate vă dați întâlnire după orele de program cu prietenii să puneți la punct o preocupare de timp liber, o plecare în excursie poate, la sfârșit de săptămână. Strângeți bani să plecați undeva la odihnă, să practicați poate un sport de sezon, să petreceți la spa o zi, și să va plimbați, să va-ntalniti cu prietenii.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 TAUR

 

Se poate s-aveți niște obligații de serviciu de care să vă achitați onorabil pentru că vă simțiți implicați serios în ceea ce lucrați. Apar recompense financiare și o să vă mai cumpărați și vouă câte ceva - cadou - c-o să simțiți nevoia să vă ridicați moralul, ca să faceți față provocărilor.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 GEMENI

 

O să gășiți o cale de-ntelegere cu cineva care-o fi greșit față de voi, oți fi ajuns la proces, dar puteți îngropa securea războiului să faceți pace. O să recuperați niște bani și n-o să lăsăți nimic neplătit din restanțele care s-or fi strâns și o să vă gestionați cu o mai mare atenție banii de-aici încolo.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 RAC

 

Se poate să primiți o invitație în oraș, poate vă scoate cineva la o cină în doi, și o să vă faceți declarații de dragoste, poate se lansează și cererea în căsătorie. Întrevedere cu cineva care vrea să va propună un job, o afacere particulară, depinde acum de situația care vă convine și vouă, c-oți fi prinși cu multe alte treburi.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 LEU

 

Se poate să câștigați un proces, sau măcar o etapă și să vă vedeți mai departe de treburile urgențe și importante. O să vă consultați cu avocat, impresar, un consilier de imagine ca să știți cum să obțineți un contract avantajos, și cum să redactați contractul, că să fie respectat.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

 

O să puteți relua o prietenie, o relație de dragoste și o să aveți un confort afectiv, după un tumult sufletesc. E cineva care vă poate ajută să rezolvați niște treburi mai delicate și o să scăpați de un stres, că n-o să terminați în timp util ceva anume.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 BALANȚĂ  

E o atmosferă mai destinsă în familie c-ați făcut eforturi să nu mai amestecați treburile de serviciu cu cele de-acasă. O să puteți da drumul proiectelor noi c-aveți resurse, apar și oamenii care să va susțină și o să faceți progrese c-aveți mult de recuperat.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 SCORPION

 

Se observă rezultate favorabile la școală, la interviuri, o să bifați câteva succese și-o să ardeți probabil niște etape pe linie de învățământ. Poate-ați luat o decizie referitoare la spațiul locuibil să mai aduceți unele îmbunătățiri sau să va mutați, dacă se mărește familia, sau se ivește o ocazie de nerefuzat

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă aflați la început de drum într-o relație și să fie o tatonare până să va armonizați - o să mai dureze un pic, răbdare. Va puneți întreg potențialul la bătaie să avansați în carieră să va schimbați serviciul, să va luați o mașină, să va căsătoriți, oricum, să faceți ceva foarte important.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

 

Poate v-ați decis să vindeți o casă, și să vă luați una mai spațioasă, ori dimpotrivă să vă restrangeti, s-aveți costuri mai mici. Se vine cu o oferta de muncă, o fi vreo afacere de care-o să fiți încântați din punct de vedere financiar și o să puteți rezolva o sumedenie de lucruri valoroase.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult