Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 5 august 2019. Berbecii trec printr-o perioadă favorabilă relațiilor amoroase

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 5 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să atacăm frontal situaţiile pe care ţinem neapărat să le ducem la bun sfârşit şi cu perseverenţă o să reuşim - poate vor mai fi şi ceva obstacole.

Vibraţia zilei este 5 şi o să existe un element surpriză care să ne salveze.

Horoscop 5 august 2019 LEU

 

O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi o s-aveţi tonusul necesar ca să daţi drumul proiectelor noi. Vă puteţi găsi ceva nou de lucru, poate va preocupa şi un domeniu de studiu pentru la toamnă şi poate pregătiţi o carieră impresionantă, c-aveţi vocaţie de lideri.

Horoscop 5 august 2019 FECIOARĂ

 

Se pare c-o să vă puneţi de acord cu familia în anumite privinţe şi o să rezolvaţi mai multe aspecte care ţin de traiul în comun, de gospodărie. Voi poate v-aţi hotărât să mai acceptaţi încă o colaborare ca să vă suplimentaţi veniturile c-aţi cheltuit mai mult decât estimaserăţi şi-o să reglaţi şi latura financiară.

Horoscop 5 august 2019 BALANŢA

 

Citește și
horoscop, 3 august 2019, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 3 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii se căsătoresc până la sfârșitul anului

Se observă o reuşită la un examen, la un job, vi se poate acorda o mărire de salariu, o să vă bucuraţi de nişte beneficii. La voi apar noutăţi, oameni care vin cu idei de afaceri, prieteni care vă cheamă pe undeva în vacanţă, şi n-o să aveţi timp să vă plictisiţi în perioada asta.

Horoscop 5 august 2019 SCORPION

 

Voi o să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea fiinţei iubite şi o să petreceţi mai multe ore din timpul liber împreună. E momentul să vă gândiţi la o relansare, să faceţi ceva care v-ar propulsa în cariera şi v-ar aduce mai mulţi bani în cont - idei aveţi, trebuie să le şi puneţi în practică.

Horoscop 5 august 2019 SĂGETĂTOR

 

O să perfectaţi nişte acte ca să vă-nscrieți la o şcoală, sau ca să vă primiţi banii pentru ce-aţi muncit de o bună bucată de vreme-ncoace. Vă faceţi planuri de plecare pe undeva şi faceţi tot posibilul să lăsaţi lucrurile în ordine şi la serviciu şi acasă, asta ca să vă priască vacanţă, să eliminaţi grijile.

Horoscop 5 august 2019 CAPRICORN

 

E cineva tânăr care are nevoie de prezenţa voastră, de un sfat, poate spera la o relaţie sentimentală. Poate va trebui să faceţi nişte cheltuieli mai mari, vă luaţi o casă, ori e cazul să vă cumpăraţi altă maşină, ceva se schimbă la bugetul familiei.

Horoscop 5 august 2019 VĂRSĂTOR

 

Cineva cu care aţi avut o relaţie de cuplu vrea să mergeţi mai departe şi dacă şi voi sunteţi pe recepţie o să fie frumos. Se poate să recuperaţi nişte bani şi să vă completaţi lipsurile din cămară, din garderoba sau să-i păstraţi pentru bucăţică de vacanţă pe care-o mai aveţi.

Horoscop 5 august 2019 PEŞTI

 

O să vă faceţi timp şi pentru acele preocupări din particular la care vreţi să ia parte şi ai voştri, să vă bucuraţi de timpul liber comun. O să vă puteţi bucura de un succes în carieră, poate va-nscrieti la un concurs pentru ocuparea unui post, o funcţie sau o să vină de la sine numirea.

Horoscop 5 august 2019 BERBEC

 

Într-un context anume e posibil s-apara cineva care să vă trezească interesul pentru o relaţie stabilă. O reuşită, un câştig, o revedere emoţionantă, o declaraţie de dragoste, sau o invitaţie la masă, o ieşire în lume, surprizele se ţin lanţ - să sperăm c-or să fie toate bune.

Horoscop 5 august 2019 TAUR

 

Aţi putea primi un accept şi vi s-ar deschide nişte uşi care v-ar propulsa în carieră. Se pare c-aţi mai scăpat de nişte greutăţi financiare şi o să vă puteţi îngriji de voi şi de familie, poate mai luaţi o porţie de concediu, sau măcar un week-end.

Horoscop 5 august 2019 GEMENI

 

Se poate să negociaţi mai dur o colaborare c-aţi căpătat o experienţă pe care vreţi s-o folosiţi, să câştigaţi banii pe care-i meritaţi. E posibil să luaţi acei bani pe care-i aşteptaţi de mai bine de-o lună şi-o să aveţi cu ce să mai daţi o raită pe la mare, sau la munte, într-o plimbare.

Horoscop 5 august 2019 RAC

 

Se pare c-o să mai cumpăraţi ceva nou pentru casa şi ai voştri, c-aveţi o listă pe care vreţi s-o epuizaţi zilele astea. Voi se poate să semnaţi un contract avantajos şi să vă echilibraţi financiar c-aveţi cam multe plăţi de făcut şi-ar fi bine să gestionaţi că lumea banii, să faceţi o economie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult