Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 4 octombrie 2020, cu Neti Sandu. Peștii primesc vești bune de la cineva care îi iubesc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 4 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră şi frumoasă. O să luptăm pentru armonia în cuplu, în familie, să reglăm şi relaţiile profesionale câtă vreme suntem în balanţă.

Vibraţia zilei este 4 şi familia are prioritate azi, în toate cele.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 BALANŢA

O să vă bucuraţi de o revedere emoţionantă şi o să aveţi şansa de a repara o relaţie, să vă construiţi un viitor aşa cum l-aţi visat. Poate vă faceţi curaj şi vă duceţi într-un parc de agrement să le oferiţi celor mici o experienţă de neuitat

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Se poate să vină cineva de departe ca să vă vadă, poate are ceva important să vă spună şi o să vă puneţi de acord în mai toate privinţele, fie că vorbim despre viaţa personal;a, ori ce profesională. Sunt oameni tineri care vor să înveţe câte ceva de la voi, să puneţi umărul la diverse activităţi care să vă stimuleze şi mintea şi sufletul.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să vreţi să vă odihniți, dar nevoia de a ieşi pe-afară e mai mare şi-o să daţi o raită prin oraş să staţi la o cafea cu prietenii, sau ieşiţi la o cină în doi.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 2 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani să achite toate ratele
HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate primiţi o invitaţie specială la un spectacol, şi o să vă conectaţi la alt gen de proiecte şi o să descoperiţi o lume nouă şi care o să vi se potrivească.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Cel puţin la un eveniment o să ajungeţi, dacă nu la mai multe şi o să schimbaţi idei cu cei de pe-acolo să ieşiţi la rampă cu ceva nou. Poate-ați scos pe piaţă ceva nou care să fie pe placul celor cărora li se adresează şi-o să faceţi bani, o s-aveţi şi un bun renume.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

O să dispuneţi de nişte bani ca să vă puteţi şi distra, deşi aveţi multe de făcut, dar e zi de pauză, de relaxare şi o să staţi şi voi la o cafea cu prietenii. O veste bună de la cineva care vă iubeşte şi care se străduie s-ajungă cât mai repede la voi.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

O poveste din trecut revine în forţă şi o să vreţi să-i daţi un final fericit, să rămâneţi împreună pe viaţă, s-aveţi copii, să ştiţi pentru ce munciţi. O să cheltuiţi nişte bani c-aveţi multe de cumpărat şi o să le luaţi de pe net, ca să nu vă intersectaţi cu oameni - să vă protejaţi.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Va caută cineva care are multe de împărtăşit şi o să ieşiţi la o terasă şi poate luaţi în discuţie şi un subiect care să fie de interes profesional de afaceri. Veşti bune, vine cineva să vă scoată la o plimbare şi pare să fie un tete a tete.... cu suspans.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

Se poate s-aveţi o sărbătoare în familie şi să vă bucuraţi de revederea fratelui, a surorii, şi o să vă-ncărcați, frumos, bateriile. Se poate să preparaţi ceva bun de mâncare şi să chemaţi pe la voi pe cei dragi c-aveţi de făcut un anunţ.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 RAC

 

O să puteţi întâlni pe cineva care să vă fie companion de viaţă şi să vă înţelegeţi în cei mai buni termeni, c-aveţi nevoie de familie ca de aer. O să vă puteţi delecta cu un hobby şi să fie o bună descărcare de tensiuni, ca să vă revigoraţi, s-aveţi chef de viaţă.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 LEU

Se poate să vină cineva pe la voi şi să prindeți din zbor o idee care să se transforme într-o afacere, să fie un salt în carieră. V-aţi putea face cunoscute calităţile de buni comunicatori, o să vorbiţi online, sau se organizează undeva un eveniment şi o să aveţi ceva de spus.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Vă duceţi la un spectacol, un târg, o expoziţie sau vizitaţi on line locurile respective ca să vă simţiţi mai în siguranţă, să vă protejaţi. Poate le-aţi promis copiilor că-i duceţi într-un parc de agrement, sau să vă plimbaţi cu bicicletele şi o să vă ţineţi de cuvânt.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult