Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 4 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Vărsătorii vor avea o reușită împortantă pe plan financiar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 4 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de un sprijin picat la momentul oportun şi-o să avem alt moral - mai ridicat!

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne bucurăm de căldura familială.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 SCORPION  

Vă bate gândul să faceţi o schimbare de macaz în meserie şi o să aveţi de unde s-alegeţi, că nu e o singură ofertă. Se reglează o serie de situaţii şi o să puteţi avansa la slujbă, la şcoală, luaţi calificative de top, va fi o relansare.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR  

Or să vină mai aproape de voi nişte oameni care au păstrat distanţa c-au fost ocupaţi, sau că n-au mai crezut în voi. Încă nu s-a spus totul în relaţia sentimentală - urmează! O fostă relaţie se poate reactiva din mers şi dacă sufleteşte mai sunteţi pe recepţie o să puteţi fi fericiţi.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN  

O să mai cheltuiţi nişte bani cu reparaţiile pe acasă, poate şi cu maşina, dar se-ncheie într-o săptămână, zece zile. Va trebui să luaţi nişte decizii nu păreţi pregătiţi, şi cu toate astea unele lucruri sunt în schimbare şi e bine să fiţi pe fază - să obţineţi maximum de profit.

Citește și
Horoscop 6 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii vor avea o problemă mai delicată
Horoscop 2 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Berbecii au parte de succes, câștiguri
HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR  

O reuşită în planul afacerilor, se-anunţă bani şi vă extindeţi, veţi colabora cu oameni de calitate. Se poate să vă-ncredinteze şeful un nou proiect, să vi se mărească şi salariul - poate o să fiţi trecuţi pe alt post - poate urma o urcare în rang.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI  

O să puteţi legaliza, în sfârşit un act, o situaţie, să vă luaţi o casă, ori o să aveţi un statut bine definit. Întrevedere cu cineva care vă poate fi un bun suport emoţional şi o să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă pună şi pe voi în valoare.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 BERBEC  

O reuşită la care nu v-aţi fi aşteptat - e cineva care vă monitorizează de ceva vreme şi aflaţi ce şi cum. Or să revină nişte parteneri de afaceri să insiste ca să cădeţi la o înţelegere în privinţa unui contract şi chiar aveţi şanse în noile condiţii.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 TAUR  

Relaţia cu partenerul de cuplu se aşează pe o nouă temelie şi promite să meargă bine dacă o să vă respectaţi, să vă apreciaţi mai mult unul pe celălalt. Pare să fie o perioadă fructuoasă la serviciu, pot veni şi mai mulţi bani - poate şi din afaceri particulare, dar vin la pachet cu multă muncă.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 GEMENI  

O să se ofere cineva să vă-ntindă o mână de ajutor şi n-o să ziceţi nu pentru c-o să scutiţi timp, bani şi nervi. O veste bună, poate vin de undeva şi nişte bani şi o să prindeţi din zbor o idee de afacere - poate fi o colaborare şi să vă suplimentaţi veniturile.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 RAC  

Aţi putea da un examen, o fi un concurs ca să luaţi o diplomă - care să conteze la salariu. Încă un pic de curaj vă mai lipseşte să faceţi o schimbare la care visaţi de multă vreme şi or să vină şi rezultatele - cât de curând.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 LEU  

Vă consultaţi cu ai voştri dacă să vă duceţi în week-end pe undeva, sau să faceţi o plimbare mai pe lângă casă - din precauţie. Poate găsiţi o soluţie optimă pentru şcoală, sau pentru munca de acasă, o să fiţi inventivi şi plini de energie şi vin şi câştigurile.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ  

Se reglează situaţia bancară c-o să vă achitaţi de obligaţii şi-o să-ncercaţi din răsputeri să nu cheltuiţi mai mult decât vă permite buzunarul. O să reluaţi o negociere, dar faceţi nişte adaptări ca să vă puneţi de acord, şi să treceţi la treabă, să puteţi lua bani.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ  

Vin bani dintr-o sursă colaterală şi o să luaţi ce vă trebuie ca să fie mulţumiţi toţi ai voştri. Aveţi iniţiative şi o să-ntruniți şi condiţiile ca să puneţi în practică o idee, un proiect care-or să rodească, să vă menţineţi pe poziţii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult