Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani

Your browser doesn't support HTML5 video.

E bine să ne respectăm dorinţele, pentru că fac parte din starea noastră de bine, ne asigură confortul psihic, afectiv şi dacă avem o atitudine corectă faţă de ele se vor şi împlini, adică să nu ne dorim lucruri absurde.

Vibraţia zilei este 4 şi o să veghem asupra familiei să nu-i lipsească nimic.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

SĂGETĂTOR: Pot apărea nişte probleme de sănătate pe care să le rezolvaţi uşor, dar nu şi dacă le amânaţi.

O să vă puteţi atinge nişte obiective la care visaţi de multă vreme şi să ardeţi chiar nişte etape, c-aveţi un potenţial peste limita normală.

CAPRICORN: Poate vă luaţi bilete pentru un city break sau să plecaţi de Anul Nou pe undeva cu familia sau în doi.

Se poate să vi se pară greu tot ce-aveţi de făcut, dar e doar o senzaţie, o să treacă şi o să v-alegeţi cu lucrurile de calitate, pe care le realizați cu maximum de implicare.

Citește și
Horoscop
Horoscop 2 decembrie 2018. Zodia a cărei viață se va schimba într-o clipă

VĂRSĂTOR: Se iveşte posibilitatea unei colaborări pe care, teoretic, n-aţi avea de ce s-o refuzaţi, pentru că v-aduce un surplus financiar.

O să faceţi rost de nişte bani pe care-o să-i cheltuiţi rapid, c-aveţi multe pe lista de aşteptare şi o să le faceţi, în primul rând, o bucurie alor voştri.

PEŞTI: Poate o să fiţi puşi într-o anumită postură care să vă crească, nesperat, cota valorică şi să prindeţi nişte contracte valoroase.

Munca voastră o să fie-ntr-un fel apreciată de către şefi şi pe lângă o primă, bonusuri, o să vă bucuraţi şi de o ridicare în rang, să obţineţi un titlu.

BERBEC: O să aveţi grijă, se pare, în sfârşit, şi de voi şi de ai voştri, să fiţi în formă maximă.

Încep să se-adune bani în cont şi poate reuşiţi după sărbători să faceţi o investiţie serioasă, pe care-aţi plănuit-o de multă vreme, să vă luaţi o casă ori o maşină.

TAUR: Poate vin nişte bani din urmă şi o să-i puneţi de-o parte ca să le luaţi cadouri celor pe care-i iubiţi, că vin sărbătorile.

Poate staţi la masa negocierilor să vedeţi dacă puteţi obţine toate avantajele pe care le-aţi pretins unor angajatori care, tocmai, pentru că vă vor neapărat în echipa lor or să vi le acorde.

GEMENI: În orice moment poate să apară cineva care să vă fascineze cu felul lui de a fi şi să fie exact ce căutaţi la omul iubit.

Se poate să bateţi palma pentru o afacere după care tânjiţi de multă vreme şi să fiţi încântaţi de rezultate, că o să lucraţi de drag, cu implicare.

RAC: Cineva după care aţi tot suspinat revine în speranţa că v-a lipsit şi că o să-l vreţi pe acest om înapoi.

O să fie o perioadă încărcată - şi la serviciu, şi în particular - şi o să luaţi şi bani pe măsura eforturilor şi de-aici încolo apar şi variante mai bănoase de lucru.

LEU: O dragoste împărtăşită, poate e cineva cu care-aţi mai încercat o bucată de vreme să convieţuiţi, dar n-a mers, însă acum e altceva!

Se poate să vă descoperiţi o nouă pasiune şi să aveţi în jurul vostru şi nişte oameni care să vă ţină isonul, să vă simţiţi şi mai în largul vostru.

FECIOARĂ: Se rezolvă o problemă scriptică şi o să treceţi în etapa următoare la şcoală sau mai primiţi o păsuire de la bancă.

Din banii strânşi o să vreţi să luaţi o canapea, să comandaţi un dresing sau să vă cumpăraţi aparatura electorcasnica - de sărbători, cadou pentru noul an.

BALANŢĂ: Poate vă trebui să duceţi maşina la reparat şi s-o luaţi până diseară, pentru că nu pare ceva greu de făcut, ci doar costisitor.

O întâlnire cu prietenii să puneţi la cale ieşirea la plimbare, la distracţie din week-end, poate plecaţi din localitate, posibil şi-ntr-un city break.

SCORPION: Partenerul de viaţa s-ar putea să aibă o perioadă aglomerată la seriviciu şi să fie obosit, iritabil, şi e bine să-l menajaţi, fără crize de gelozie.

Se poate să lucraţi la alt nivel, cu alţi parteneri de afaceri care vă cer performanţă şi o să ţineţi pasul cu tot ce se va-ntâmpla, din punct de vedere profesional.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult