Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 30 mai 2020, cu Neti Sandu. Săgetători vor primi o ofertă pentru un job bine plătit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 30 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. E bine să fim pe fază, să putem onora şansele care ne ies în cale şi să ne împlinim dorinţele şi pe cât posibil şi pe-ale celorlalţi din jurul nostru.

Vibraţia zilei este 3 şi să dăm drumul comunicării, să mergem pe sinceritate.

HOROSCOP 30 MAI 2020 GEMENI  

O să vă evaluaţi şansele de a fi împreună cu cineva şi să construiţi pas cu pas o relaţie trainică. O să plecaţi într-o drumeţie, prin împrejurimi că se poate fără declaraţie, sau poate o să faceţi un pic de sport, şi-i luaţi şi pe copii.

HOROSCOP 30 MAI 2020 RAC

 

O invitaţie la plimbare, la o cafea, la termos, sau un take away ca să vizitaţi şi nişte locuri inedite. Apar noutăţi, veşti care să vă dea idei despre un job, o afacere, un proiect care să v-aducă succes, total e s-aveţi curaj să faceţi o schimbare.

HOROSCOP 30 MAI 2020 LEU

 

Citește și
Horoscop 28 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de o surpriză de proporții
Horoscop 28 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de o surpriză de proporții

E o cheltuială ca să faceţi doi paşi pe-afară, mai luaţi şi câte ceva pentru casă, îi chemaţi şi pe un frate, o soră, la un grătar. Vi s-a propus şi vouă o colaborare, dar nu v-aţi hotărât, poate mai aşteptaţi şi alt răspuns şi-abia după o să vedeţi ce-alegeti.

HOROSCOP 30 MAI 2020 FECIOARĂ

 

Apare cineva după ce a lipsit o vreme şi o să aveţi nevoie de un răstimp de reacomodare ca să fie armonie în relaţie. Poate o să vă urcaţi la volan, deşi n-aveaţi de gând, dar va invită cineva cu drag şi n-o să ziceţi nu - e rost de distracţie, mă rog, cu moderaţie.

HOROSCOP 30 MAI 2020 BALANŢA

 

Poate o s-aveţi o apariţie în public şi o să vă bucuraţi de aprecieri c-o să aveţi admiratori, o să vedeţi. Cineva de la drum v-aşteaptă şi dacă sunt lucruri care vă reţin acum acasă o să vă duceţi peste o săptămână, două când o s-aveţi cu ce şi poate cu cine.

HOROSCOP 30 MAI 2020 SCORPION

 

Se poate să primiţi o invitaţie în vacanţă, fie şi pentru câteva zile, numai să schimbaţi un pic aerul. Vă pregătiţi de o escapadă turistică, chit că şi până în cartierul vecin, în parc, unde vă e mai la-ndemână şi să nu prezinte riscuri.

HOROSCOP 30 MAI 2020 SĂGETĂTOR

 

E posibil să vă dea cineva înapoi o datorie şi să ieşiţi şi voi un pic pe-afară dacă o să tot aveţi bani de buzunar. Poate descoperiţi un email cu invitaţie la un sediu de firma să negociaţi un job, un salariu - mâine, ori poate veţi găsi oferta, frumos împachetată - pe email acolo.

HOROSCOP 30 MAI 2020 CAPRICORN

 

Poate v-aţi reparat maşina ca să daţi o fugă la părinţi, la bunici, dar se poate să luaţi şi trenul pentru câteva staţii, dacă e cazul. O să vă lăsaţi conduşi de cei tineri care vă fac un program frumos şi o să v-alegeţi cu amintiri plăcute, poate şi pentru c-o să vizitaţi ceva nou-nouţ.

HOROSCOP 30 MAI 2020 VĂRSĂTOR

 

O să mai faceţi câte ceva pe acasă, poate le amenajaţi copiilor sau chiar şi vouă un spaţiu pentru activităţi sportive. Intraţi la cheltuială fără mari păreri de rău c-aveţi nişte lucruri de care-aveti nevoie şi n-o să renunţaţi la ele, chiar dacă sunt scumpe- merită.

HOROSCOP 30 MAI 2020 PEŞTI

 

O ieşire la aer, pe malul unei ape, în parc v-ar mai spăla gândurile şi v-ar remonta ca să faceţi faţă obligaţiilor de mâine-ncolo. E o agitaţie la voi poate pentru că trebuie să vă-ntâlniţi cu cineva şi să daţi un răspuns referitor la o relaţie de cuplu - şi e cu răscolire emoţională.

HOROSCOP 30 MAI 2020 BERBEC

 

Poate-ați comandat câte ceva pentru grădină, un hamac, un şezlong, o banchetă, construiţi un foişor, un grătar. O revedere cu ai voştri, cu veri, cumnaţi, o să vă-ncarce frumos sufleteşte, ca să vă puteţi lansa pe o nouă orbită de viaţă personală, poate vă căsătoriţi.

HOROSCOP 30 MAI 2020 TAUR

 

Aţi putea da o fugă la un prieten de prin raza oraşului vostru că să mai schimbaţi impresii, poate chiar aveţi nevoie de un sfat de la el. Voi poate o să cheltuiţi nişte bani ca să faceţi o trataţie la voi acasă, ori în parc undeva, în aer liber, la pădure, staţi şi la poveşti, ca să vă destindeţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult