Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 29 decembrie 2018. Zodia care primește o veste bună chiar de Revelion

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi frumoasă. O să ne mobilizăm în aşa fel încât să facem şi să spunem tot ce trebuie ca să încheiem toate socotelile cu trecutul să ne asigurăm un viitor fără cusur.

Vibraţia zilei este 11 şi o să accesăm planul de viaţă care să ne ducă spre succes.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

CAPRICORN: Poate-ați rămas datori cuiva cu o vizită, o masă în oraş ori o ieşire la shopping, să vă faceţi cumpărăturile împreună.

O să luaţi parte la un eveniment festiv, o fi ziua cuiva de căsătorie civilă, religioasă, o zi de naştere, poate fi şi a voastră.

VĂRSĂTOR: Prietenii vă fac program, poate au loc mondenităţi la care v-ar face plăcere să ajungeţi şi o să fie deconectant.

Se pare c-o să mai recuperaţi bani, mai daţi o raită pe la piaţă, faceţi aprovizionarea şi vă duceţi şi cu prietenii la cafea, la plimbare diseară.

Citește și
horoscop
Horoscop 27 decembrie 2018. Zodia care are de oferit bani înainte de revelion

PEŞTI: O să fie un beneficiu de imagine, poate realizaţi ceva care nu trece neobservat şi puteţi primi şi un premiu.

E posibil să reînnodaţi o prietenie mai veche şi să pășiți cu dreptul în noul an, fără nicio strângere de inimă şi gata oricând să daţi o mână de ajutor.

BERBEC: E posibil să reapară cineva care vrea să continuaţi o relaţie sentimentală care se întrerupsese, dar cu mari şanse să se restarteze.

Voi poate vă faceţi planuri de căsătorie şi o să ţineţi totul secret până în noaptea de revelion, ca să fie cadoul de sub vâsc - surpriza.

TAUR: Sfera afectivă e activată frumos şi o să vă armonizaţi cu partenerul de cuplu, poate chiar reluaţi şi voi o relaţie.

Parc-aţi mai aduna de ici, de colo nişte bani şi să nu omiteţi nimic din ce v-aţi propus s-aveţi în meniul de anul nou, pentru că vă respectaţi.

GEMENI: Se poate să plecaţi de azi şi să vă-ntoarceţi la anul, să petreceţi câteva zile departe de casă.

O să puneţi suflet în tot ce faceţi în perioada asta, poate aveţi şi pentru cine să daţi tot ce e mai bun c-o fi apărut cineva care va face inima să vibreze.

RAC: Cineva care v-a dus dorul vă caută în speranţa c-o să vă vedeţi mai des, să formaţi un cuplu.

O să faceţi pace cu toţi cei de care v-aţi înstrăinat din tot felul de motive şi poate vă faceţi program de vizite şi plimbări pentru astăzi şi pentru după anul nou.

LEU: Poate-o să le împliniţi copiilor o dorinţă, să-i duceţi la locurile preferate de joacă, să se bucure de vacanţă.

Vă daţi întâlnire cu prietenii şi puneţi la cale diverse activităţi care să vă destindă de revelion şi în următoarele zile, să profitaţi de timpul liber la maximum.

FECIOARĂ: Relaţia sentimentală devine mai stabilă, o să fie cimentată, poate pentru c-o să vă căsătoriţi în curând.

O să cheltuiţi, poate mai mult decât v-aţi propus, dar orice sacrificiu financiar e făcut spre binele familiei şi n-o să vă pară rău.

BALANŢĂ: Se poate să vă invite cineva la masă şi să primiţi şi un cadou care să pecetluiască relaţia voastră sentimentală.

Prezenţa cuiva o să vă facă să uitaţi de griji, de boli, o să vă insufle o energie care să vă incite emoţional, să vă depăşiţi pe voi înşivă.

SCORPION: O să primiţi o confirmare că vi s-au rezervat bilete de cazare sau de tren, de avion şi o s-aveţi unde să vă distraţi de revelion.

O dragoste împărtăşită, poate vine cât de curând o cerere în căsătorie, de anul nou, şi o să intraţi într-o nouă etapă de viaţă personală, cea de familie.

SĂGETĂTOR: Încă ţineţi la idea de a face nişte schimbări în casă, poate luaţi un frigider, un televizor, o maşină de spălat. 

Apare cineva care vrea să vă ia într-o excursie şi n-o să ziceţi nu, pentru că vă e uşor să vă mobilizaţi şi să o porniţi la drum chiar dacă e mult de mers.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult