Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 27 decembrie 2018. Zodia care are de oferit bani înainte de revelion

Your browser doesn't support HTML5 video.

O s-avem o intuiţie bună şi-o să mergem la sigur dac-avem de luat decizii, să avem o iniţiativă, cu care să nu dăm greș. Intuiţia ne salvează.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o viziune de ansamblu asupra unei situaţii.

CAPRICORN: Un răspuns afectiv pe măsură aşteptărilor de la cineva cu care-aţi vrea să petreceţi noaptea dintre ani şi n-o să vă dezamăgească. O să puneţi mai mult suflet decât de obicei şi o să faceţi nişte pregătiri speciale, chit că plecaţi departe de casă, poate nu va mai fi nimic ca înainte.

VĂRSĂTOR: Poate-aveți un sărbătorit la care-o să vă duceţi şi-o să fie o atmosferă pe gustul vostru - chiar sunteţi în vervă. Se poate să luaţi un rest de bani - poate fi şi o datorie pe care v-o înapoiază cineva şi-o s-aveţi bani să vă oferiţi şi un revelion - de excepţie.

PEŞTI: Vă faceţi rezervare la tren, avion, sau verificaţi dacă vi s-au rezervat biletele de transport, cazare, acolo unde-o s-ajungeţi. Apare cineva care vine cu o propunere de party de revelion, sau mergeţi 2, 3 zile în plimbare într-o staţiune turistică, să fiţi împreună.

Citește și
horoscop
Horoscop 23 decembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat

BERBEC: O să aflaţi despre o ofertă de job care v-ar asigura un venit sigur pentru anul viitor - vă gândiţi. Aveţi de încasat bani şi o să luaţi la repezeală ce vă mai trebuie pentru masa festivă de anul nou şi o să vă descurcaţi şi cu restul, fără probleme.

TAUR: Un gest de simpatie de dragoste, din partea cuiva care încearcă din nou să vă convingă, că puteţi fi din nou într-o relaţie. Se poate ivi o ocazie deosebită să vă petreceţi sărbătorile de iarnă în altă ţară, sau doar în alt oraş unde-or să vă găzduiască nişte prieteni, sau rude.

GEMENI: Se poate s-aveţi musafiri diseară, ori preferaţi să ieşiţi în oraş, la restaurant, ca să fie mai comod. E cineva care se bazează pe ajutorul vostru şi o să-i fiţi într-adevăr de folos, fără să depuneţi mari eforturi, ci o să faceţi cu tot dragul.

RAC: E posibil să luaţi parte la o serbare, se-mpart premii, poate luaţi şi un supliment salarial, ceva o să vă bucure. Vă scoate cineva la plimbare, poate vă face cinste c-o fi zi de naştere sau de nume şi o să vă bucuraţi de atmosfera de sărbătoare.

LEU: E un reviriment în sfera afectivă, e cineva care vrea să-i mai acordaţi o şansă, pentru că s-a schimbat şi crede c-o să reuşiţi de data asta. E posibil să vină un musafir de la drum lung fie ca să rămână câteva zile la voi, fie ca să plecaţi împreună în altă localitate din ţară sau de-afară.

FECIOARĂ: Poate-o să faceţi un efort financiar pentru copii să-i trimiteţi într-o excursie, măcar după anul nou, dacă nu de-acum. Veşti care-or să vă şi bucure, dar o să vă pună şi pe gânduri, c-aveţi un program de la care nu vreţi să vă abateţi şi totuşi va trebui, pare-se.

BALANŢĂ: O s-aveţi de luat un cadou pentru sărbătoritul la care vă duceţi în vizită, şi-o să fie distracţie. Încă mai sunt nişte lucruri pe care vreţi să le cumpăraţi pentru casă, mobilier, aparatură, decoraţiuni şi o să scoateţi din bugetul de rezervă.

SCORPION: Se poate să vă invite cineva la masă în oraş poate ca să discutaţi despre o afacere, dacă nu din alt motiv, c-o fi ziua lui, a ei. La voi manifestări de prietenie, de simpatie, poate vi se dau şi nişte cadouri pe care trebuia să le primiţi de crăciun, e cineva, probabil care n-a putut veni atunci.

SĂGETĂTOR: O să le pregătiţi surprize alor voştri, o să aveţi câte ceva drăguţ pentru fiecare în parte pentru că există disponibilitate interioară. Apar şi bani, mai vin şi pe filieră partenerului de cuplu şi-o s-aveţi să cumpăraţi de toate, să fie masa bogată, să eliminaţi orice frustrare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult