Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 23 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele pot câștiga mai mulți bani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 23 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a provocărilor. O să fim pe fază, o s-avem prezență de spirit şi o să ne descurcăm frumos în orice situaţie ne-am afla.

Vibraţia zilei este 5 şi pluteşte în aer un gust al aventurii, aşa în general.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Apar situaţii neprevăzute legate de şcoală şi va trebui să găsiţi urgent soluţii, poate va trebui să alegeţi altă şcoală, ori altă clasă. Se poate s-aveţi mai multă treabă pe-acasă, poate va mai ajută cineva, or fi şi facturi de plătit, din cele de care oţi fi uitat.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

Poate aveţi de reparat nişte lucruri pe-acasă şi o să dureze ceva timp că le faceţi şi voi în reprize, că n-aveţi timp. Apare o infuzie financiară, poate vin bani din surse colaterale, sau partenerul de cuplu câştiga mai bine în perioada asta şi intră mai mulţi bani în casă.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Citește și
Horoscop 30 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii au cheltuieli care dau bugetul peste cap
Horoscop 21 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii primesc mulți bani

O fi venit scadenţa şi-aveţi plăţi de făcut şi poate va trebui să scoateţi de la fondul de economii pentru că altfel depăşiţi bugetul lunar. O să vă străduiţi să vă-ntelegeți într-un grup care se bucura de rezultate de top, dar probabil că n-aveţi suficient timp să ţineţi pasul cu programul.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Apar nişte neînţelegeri, divergenţe de opinii cu persoane mai tinere şi poate-ajungeti la un numitor comun. Se pare că e ceva pe care nu l-aţi luat în calcul să-l plătiţi şi e bine să vă achitaţi de toate ratele şi de facturi, ca să nu vină amenzi, să vă destabilizeze financiar.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă perfecţionaţi într-un domeniu, şi să faceţi un efort financiar ca să puteţi plăti taxele. O să trebuiască să fiţi inventivi când vine vorba despre o plecare cu tren, avion, maşina, că s-ar putea să schimbaţi mijlocul de transport c-or să intervină diverse.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

 

E un plus de bunăstare în familie, poate v-aţi chivernisit mai bine cu banii şi o să puteţi menţine stacheta sus. Se poate să vă convingă cineva să lucraţi pentru el şi o să renunţaţi la actualul serviciu ca să va-ncercati şansele şi în altă parte – poate o să fiţi mult mai apreciaţi.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

Se poate să rezolvaţi o problemă legată de un contract, pot fi şi parteneri străini la mijloc şi să comunicaţi foarte bine. Apar urgențe care-or să vă dea programul peste cap şi-o să alergaţi toată ziua până să puneţi toate lucrurile la punct, dar iese bine.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

E bine să aveţi grijă de sănătate, şi să vă duceţi la consult medical, să faceţi şi un set de analize, sau pur şi simplu să vă mai şi odihniţi. Se-anunţă cheltuieli, poate luaţi aparatură performantă pentru şcoală, dar şi pentru lucrul de-acasă, asta ca să fiţi în ton cu cerinţele, cu noutăţile, nu că n-aţi avea.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie în stilul vostru şi să construiţi frumos o relaţie care va traversa timpul. Să-ncepeți o activitate care să vă scape de tensiuni şi să scoată la iveală latura creativă, să vă puneţi în valoare şi calităţile de care nici voi nu ştiaţi.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

O să faceţi un consiliu de familie ca să fixaţi bugetul şi să vedeţi ce e prioritar în perioada care urmează. e poate să vă pregătiţi casa pentru un musafir, doi, care vin de la drum şi să vă faceţi un program care să vă destindă, ca să fructificaţi la maximum timpul petrecut împreună.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

Poate va trebui să vă daţi peste cap să-i faceţi impresie bună cuiva cu care vreţi să fiţi în relaţie, sau să mai renunţaţi la vreun defect. O să luaţi o porţie de respiro în week-end, dar pân-atunci o să aveţi de consumat energie şi cu tineri, cu copiii, şi la serviciu şi cu alte treburi personale.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Vă socotiţi banii ca să luaţi întâi lucrurile obligatorii şi de-abia după să vă mai luaţi şi vouă câte ceva care să vă ungă pe suflet. O să puteţi câştiga mai mulţi bani, poate-ncercați o colaborare şi de lungă durată, nu numai bănoasă şi o să urmeze o perioadă cu relaxare financiară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult