Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 2 noiembrie, cu Neti Sandu. Gemenii se pregătesc de nuntă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 2 noiembrie, cu Neti Sandu. O să trecem cu bine proba labirintului și o să ieșim la liman, cu succes, c-avem în bagaje tot ce trebuie ca să răzbim.

Vibrația zilei este 2 și am putea apela și la altcineva, la o adică.

Horoscop 2 noiembrie SCORPION

 

E posibil să luați niște bani și să aveți de cheltuială și pentru lucrurile care vă fac plăcere, în afara celor obligatorii. Ați tot amânat niște lucruri și n-o să mai lăsăți lucrurile neterminate, că vreți să lichidați trecutul și să lansați la apă proiecte noi. 

Horoscop 2 noiembrie SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă frământe o problemă sufletească și să vorbiți cu cineva, dacă nu reușiți singuri să vă eliberați de apăsări. E o acalmie la voi și-ați putea profita să lăsăți inspirația să găsească cele mai bune soluții care să vă pună în valoare și să vă propulseze în carieră.

Horoscop 2 noiembrie CAPRICORN

 

E posibil să aflați că mai aveți niște taxe despre care nu știați, de plătit și o să apelați la banii de la – secret. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou și să vă fie apreciată muncă, să fie o upgradare c-aveți încă multe de arătat celor din jur și se observă succes. 

Horoscop 2 noiembrie VĂRSĂTOR

 

Se poate să apară o ocazie să vă luați altă mașină sau măcar s-o vindeți pe cea pe care-o aveți, după care vă căutați alta. Poate va invită cineva în altă țară și o să vă bucurați de ospitalitatea acestei persoane și veți petrece câteva zile împreună, că o să fie o atmosfera destinsă.

Horoscop 2 noiembrie PEȘTI

 

Ar avea de unde să vă mai între bani și să vă-ngrijiti și de voi, să vă luați lucruri noi și care să vă imprime o stare de spirit foarte bună. O să primiți un răspuns de la cineva care vrea să lucrați împreună și fie începeți lucrul acum, fie lăsați totul pentru începutul anului, c-o să fie anul vostru special. 

Horoscop 2 noiembrie BERBEC

 

Întrevedere cu cineva care e amator de plimbare, că are multe să vă spună și vrea să-și exprime sentimentele. Se pare c-o să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care s-a supărat la un moment dat, dar vrea să vă-mpacati și chiar o să cădeți la pace.

Horoscop 2 noiembrie TAUR

 

Vi se fac oferte de lucru și o să aveți de unde să alegeți, că paleta e largă și vă plac provocările. E mult de lucru la serviciu, că apar proiecte noi pe care vreți să le onorați, pentru că aveți ceva de spus în meserie și nu e deloc puțin, e amprenta personală. 

Horoscop 2 noiembrie GEMENI

 

O să vă faceți timp și pentru copii sau o să le ocupați timpul liber cu un sport, una dintre activitățile preferate. Se-ntâmplă ceva care să v-atingă la coarda sensibilă, o veste, prezența cuiva și viața voastră poate capăta un alt curs – și să vă căsătoriți.

Horoscop 2 noiembrie RAC

 

Poate v-apucați de gătit sănătos, că oți fi luat în greutate și nu vă-mpacati deloc cu ideea, că țineți la siluetă. Poate mai faceți niște modificări în locuința și o să vă coste, dar aveți bani puși deoparte pentru așa ceva că vreți să dați refresh interiorului. 

Horoscop 2 noiembrie LEU

 

Se poate să petreceți mai mult timp pe drum, c-aveți niște treburi de rezolvat și nu le puteți lasă pe altădată. Primiți semnale pozitive de la acea persoană care v-a dat de-nțeles că vă place, are și intenții serioase și se vede-ntr-o relație cu voi.

Horoscop 2 noiembrie FECIOARĂ

 

Se poate să fi uitat de o factură sau altă plată pe care n-o mai puteți evita, c-o să se lase cu amendă – fiți pe fază. Intrați la cheltuială c-aveți o listă lungă de lucruri obligatorii, baska unele la care visați de multă vreme și o să aveți grijă să nu va depășiți bugetul.

Horoscop 2 noiembrie BALANȚĂ

 

O să vă bucurați de o prezență agreabilă care vă poate face viață mai frumoasă dac-o s-o luați mai în serios pe această persoană. Veștile sunt amestecate și o să faceți slalom printre provocările întâlnite la tot pasul, dar soluții veți găsi și o să vă descurcați de minune.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult