Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Capricorniii dau uitării neînțelegerile și se împacă cu persoana iubită

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Lună plină cu surprize. Să ne dozăm energia să ne ajungă pentru toate treburile, c-o să fie o zi încărcată de evenimente.

Vibrația zilei este 1 și să lichidăm restanțele, ca să alocăm proiecte noi.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 SCORPION  

E posibil s-apară probleme pe care să trebuiască să le rezolvați urgent și să vă descurcați frumos, totuși, că o să vă mobilizați toate resursele interioare.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 SĂGETĂTOR  

O să luați niște bani pe care-i așteptați de multă vreme și o să vă faceți cumpărături din cele pe care le-ați tot amânat , că prioritare erau facturile și ratele.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 CAPRICORN  

O problemă de suflet se poate rezolva și o să puteți continua o relație de dragoste, o căsnicie, și veți da uitării toate neînțelegerile.

Citește și
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele vor primi o mărire de salariu
HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 VĂRSĂTOR  

Voi păreți constrânși să luați o decizie legată de spațiul locuibil și după ce o să vă consultați cu familia o să vă hotărâți dacă vă mutați sau renovați casa.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 PEȘTI  

Poate plecați undeva că le-ați promis unor prieteni că faceți împreună o plimbare, și vă luați și cazare pentru o noapte, două, în funcție de ce găsiți pe acolo.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 BERBEC  

Ar fi bine să vă mai interesați de banii pe care-i aveți de luat, ca să nu se mai amâne la nesfârșit încasarea lor, că vine sfârșitul anului.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 TAUR  

E multă lume care se bazează pe voi și o să vă oferiţi să-i ajutaţi în măsura timpului vostru liber, că și voi aveți treburi familiale pe care trebuie să le faceți.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 GEMENI  

O să vă implicați în tot felul de activități și de-ale voastre și de-ale copiilor, poate plecați împreună pe undeva dacă nu vă constrânge nimic să rămâneți acasă.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 RAC  

O să dați dovadă de inspirație, de creativitate și o să vă puneți în aplicare ideile c-aveți ceva de spus cu arta voastră și lumea o să vă aprecieze.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 LEU  

Poate că n-ar trebui să vă impuneți cu forța punctul de vedere că mai există și alte căi de explorat, și o să aveți același succces, trebuie încercat.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 FECIOARĂ  

Vă simţiţi datori față de cei apropiați, să-i susțineși, măcar moral, dacă nu și din punct de vedere material, ca să depășească un moment mai delicat.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2O21 BALANȚĂ  

Se poate să munciți în paralel cu serviciul și să luați bani, sau alt gen de recompensă, și să vă rămână timp și luați o gură de aer.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult