Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 19 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Berbecii își vor găsi persoana iubită

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 19 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. O s-avem soluţiile la noi, la-ndemână şi n-o să mai pierdem timpul, o să mergem direct la ţintă.

Vibraţia zilei este 1 şi e momentul să-ncepem ceva de care-avem nevoie.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 SCORPION  

Aveţi multe pe cap şi nu vreţi să rămâneţi cu restanțe, cu datorii de niciun fel faţă de nimeni şi o să daţi zor să terminaţi toate treburile.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR  

Se poate să luaţi nişte bani şi să mai acoperiţi urgenţele, ca să le-mpliniți dorinţele alor voştri, în special celor mici, cărora le-oți fi rămas datori.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN  

O să intraţi la cheltuială că vor fi rămas lucruri obligatorii de cumpărat, poate pentru iarnă, vestimentaţie, sau provizii pentru cămară.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR  

Se poate să primiţi nişte bani, dar să şi iasă la suprafaţă dările pe care le mai aveţi faţă de unul, sau altul şi o să tot aveţi câte ceva de plată.

Citește și
Horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă importantă de bani
HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI  

Se iveşte o ocazie de nerefuzat, să lucraţi pentru cineva care-o să vă plătească bine - doar de timp trebuie să faceţi rost, că disponibilitate aveţi.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 BERBEC  

Întrevedere cu cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră să puneţi analizorii în funcţiune să vedeţi ce simţiţi cu-adevărat faţă de persoana respectivă.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 TAUR  

O s-aveţi de semnat acte, poate e şi un contract de muncă, printre altele, şi o să faceţi rost de bani la bugetul familiei, o să vă echilibrați financiar.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 GEMENI  

Veştile de departe par să fie bune şi o să puteţi colabora la un moment dat, sau e cineva care vrea să vă armonizaţi într-o relaţie.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 RAC  

O să vă bucuraţi de sosirea cuiva care n-a putut veni mai devreme şi o să vă faceţi planuri fie ca să lucraţi împreună, fie ca să locuiţi, să formaţi un cuplu.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 LEU  

Poate reluaţi o negociere că ştiţi ce să cereţi, şi ce refuzaţi, ca să merite efortul, că aţi mai căpătat şi voi experienţă.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ  

O să vă daţi acceptul pentru o muncă suplimentară şi se pare c-o să fiţi mult mai bine cotaţi, din punct de vedere profesional.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ  

Vin bani şi din urmă şi din viitor, din ce-o să lucraţi sfera financiară e activă şi va rămâne până la sfârşitul anului ofertanta.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult