Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu. Fecioarele primesc o finanțare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Facem treabă, ne şi destindem, făcând alte mărunţişuri, dar care să ne facă plăcere, să fim creativi, practic.

Vibraţia zilei este 6 şi să cultivăm armonia, atât avem de făcut!

 

Horoscop 15 februarie VĂRSĂTOR

O să puteţi folosi toţi așii din mânecă să luaţi un examen, să vă găsiţi un job şi mai bun, sau o colaborare. Vi se deschid noi oportunităţi de a vă reinventa, poate-ncepeți un proiect, sau nişte studii care să vă trimită într-o altă sferă profesională.

Horoscop 15 februarie PEŞTI

O problemă de suflet "sapă" adânc şi până nu vorbiţi cu cine trebuie n-o să vă recăpătaţi liniştea. Or să vină de undeva nişte bani şi o să analizaţi oferta de lucru c-ar fi ceva care promite şi nu e de lăsat pe altădată.

Horoscop 15 februarie BERBEC

Întrevedere cu membrii unei echipe ca să vedeţi dacă puteţi desfăşura o activitate în particular. Se poate s-aveţi o discuție-n pentru ochi, o negociere ca să se ştie dacă aveţi deschidere pentru o afacere de anvergură, sau nu va-ncumetați.

Citește și
Horoscop 10 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii cheltuiesc bani astăzi
Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu. Racii se orientează spre o nouă disciplină
Horoscop 15 februarie TAUR

Poate vă găsiţi şi o colaborare, descoperiţi voi ceva care să vă rotunjească veniturile. E momentul să ieşiţi la rampă cu ceva care să vă reprezinte, poate faceţi şi o vânzare bună şi-or să iasă bani - e de-ncercat orice.

Horoscop 15 februarie GEMENI

Poate luaţi un bilet de vacanţă, sau le valorificaţi pe cele de anul trecut, că nu v-aţi dus din cauza pandemiei şi vă duceţi la vară. Se poate să perfectaţi o situaţie, să daţi un examen, să semnaţi un contract de vânzare - cumpărare şi să vi se recunoască nişte drepturi.

Horoscop 15 februarie RAC

Poate vă faceţi nişte analize medicale, vă duceţi la un control să vedeţi ce tratament aveţi de luat sau poate - sunteţi buni- zdraveni. O să reglaţi o situaţie cu banca şi faceţi plăti, achitaţi rate, poate e vorba şi despre un împrumut pe care-l cereţi, sunt câteva operaţiuni bancare de făcut.

Horoscop 15 februarie LEU

Relaţia cu partenerul de cuplu o să mai aibă suişuri şi coborâşuri, voi trebuie să păstraţi iubirea. O să reluaţi nişte discuţii pe marginea unor proiecte care vă pot aduce mari beneficii, cu condiţia să faceţi alegerile potrivite, să folosiţi flerul.

Horoscop 15 februarie FECIOARĂ

Poate e un eveniment de familie care vă ţine în priză şi o să fie ceva agitaţie zilele-astea, e o bucurie. Poate-ncepeți ceva nou de lucru şi o să aveţi parte de câştiguri, dar şi la bani o să se vadă, că pare să fie finanţare, sau e vreun proiect-european.

Horoscop 15 februarie BALANŢA

Poate ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să se convingă că vă potriviţi, pentru că simte un potenţial de relaţie. Se poate să primiţi un ajutor nesperat şi să vă descurcaţi cu nişte urgențe, să faceţi şi plăți şi să vă puneţi în practică o idee care să vă pună în valoare.

Horoscop 15 februarie SCORPION

O să luaţi nişte bani c-abia acum se pot face plăți şi o să vă achitaţi de obligaţiile mari, de rate şi de facturi. Poate faceţi nişte reparaţii, sau v-apucaţi de o muncă acasă şi nu vă lăsaţi până n-o terminaţi ca să sporiţi confortul şi să fie şi funcţional.

Horoscop 15 februarie SĂGETĂTOR

O ieşire cu grupul de colegi, sau chiar şi întâlnirea pe zoom o să v-ajute să vă faceţi planuri de activitate. Se poate să aveţi ceva important de spus şi o să alegeţi varianta ideală, ca să vă faceţi auziţi şi înţeleşi, c-aveţi, poate, o carieră în față- în sfera comunicării.

Horoscop 15 februarie CAPRICORN

Se poate să-ncepeți un parteneriat care să se dovedească util, benefic ambelor părţi, şi să fie un confort financiar. Poate aveţi de semnat acte care să vă ajute să legalizaţi o situaţie salarială, ori poate banca vă cere diverse acte că să-ntocmiți un dosar pentru un credit.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult