Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 15 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii își vor găsi sufletul pereche

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 15 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră. O să ne putem echilibra sufletește, să ne bucurăm de prezența celor dragi și să încercăm să ne facem viața și mai frumoasă.

 

Vibrația zilei este 6 și o să vrem să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

E posibil să deveniți și mai vizibili în societate că ați ieșit la rampă cu ceva nou și o să vă bucurați de succes. O să cheltuiți o sumă de bani pe lucruri care vă fac plăcere și de care au nevoie și ai voștri, ca să vă puteți destinde, să vă refaceți forțele pentru săptămâna care vine.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 PEȘTI

Se poate să vă facă o surpriză ființa iubita și vă ia la plimbare pe undeva, să vă depărtați de toate sursele de stres. Or să vă invite niște prieteni la o zi de naștere sau la un botez, un mini party. E ceva festiv și care o să vă aducă o energie de împrumut.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 BERBEC

Se poate să vă întâlniți perechea de suflet dacă sunteți singuri și să vă gândiți și la postura de părinți. Se poate să găsiți un bilet mai ieftin la un hotel, o pensiune și să vă duceți în doi, să vă relaxați, să porniți cu forțe proaspete într-o nouă aventură profesională.

Citește și
Horoscop 1 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu.
Horoscop 13 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii primesc o sumă mare de bani
HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 TAUR

E posibil și în cazul vostru să apară cineva care să vă schimbe viața și să faceți niște lucruri incredibile pentru această ființă. Poate faceți cumva să-i adunați pe prieteni la masă. Poate aveți de făcut un anunț și o să-i vreți pe cei dragi în preajma voastră, să trageți un chef.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 GEMENI

O să vă prindă bine o ieșire în lume că o să dați de niște oameni de afaceri care să vină cu idei de colaborare, din care o să aveți ce alege. Or să vă ia pe sus niște rude care sărbătoresc ceva, acasă la ele sau în oraș și o să uitați și voi de toate apăsările, că o să vă binedispuneți.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 RAC

E posibil să întâlniți pe cineva la o petrecere și să se nască o idilă care să ducă și la mariaj anul acesta. Se poate să aibă loc un eveniment de familie și o să fie o tratație. Poate luați și niște decizii, că o să tot aveți câte ceva de sărbătorit și o să alegeți cu ce să contribuiți.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 LEU

O să se ivească un prilej să faceți lumină într-o chestiune de ordin sentimental și să puteți continua o relație în care ați pus suflet. O să fiți în centrul atenției poate pentru că e un moment festiv, e o aniversare, o tratație, că ați terminat niște cursuri, că v-ați angajat undeva.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

Poate aflați despre o sursă suplimentară de bani la o recepție undeva și se poate să va găsiți și sponsorul. Se poate să vă lăsați convinși să ieșiți pe afară și n-o să vă mai luați cu treabă, să petreceți toată ziua în casă, că aveți nevoie și de un respiro.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 BALANȚĂ

Poate faceți o tratație că ați repurtat un succes și o să vă bucurați de prezența prietenilor. Poate la invitația cuiva o să dați o fugă la un hotel, o cabană, la casa unui prieten dintr-o stațiune turistică și o să vă recuperați fizic și psihic.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 SCORPION

O atmosferă mai caldă în cămin. Se aplanează conflicte mai vechi și o să fie un confort afectiv, după o perioadă de agitație. O întâlnire cu grupul o să vă trezească niște amintiri și poate reluați o preocupare de timp liber, un sport, ceva care să vă resusciteze, să fie revigorant.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Sfera sentimentală e animată și puteți întâlni pe cineva cu care să vă completați frumos și o să meargă bine în relație. Or să vă cam scape banii printre degete, cu toate că v-ați făcut un buget anume, dar, ca un făcut, apar neprevăzute la tot pasul și o să cedați tentațiilor.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

Prietenii vă scot la o întrunire de grup. Poate vă duceți la un spectacol, la un meci, se întâmplă ceva care o să vă unească. Se pare ca aveți mai multă încredere în voi, o stimă de sine ridicată și o să adjudecați noi succese, atât în carieră, cât și în viața personală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult