Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 1 mai 2021. Scorpionii au pretendenți și ar putea începe o relație

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 1 mai 2021, cu Neti Sandu. Să ne-mpăcăm cu noi înşine şi cu cei din jurul nostru ca să ne priască aceste sărbători vibraţia zilei este 1 şi să ne propunem ceva pe care să-l obţinem cu forţe proprii.

Se poate să mai aveţi şi nişte treburi de serviciu şi să daţi zor să puneţi lucrurile în ordine şi acasă, că țineți mult la atmosfera festivă.

Horoscop 1 mai 2021 GEMENI

E posibil să mai faceţi nişte cumpărături - pentru siguranţă, să fie acolo, dar cel mai important este să vă deschideţi sufletul, să daţi jos greutăţile de pe umeri

Horoscop 1 mai 2021 RAC

O s-apară şi acel cineva care nu vă promisese că vine de înviere, dar şi-a făcut timp să petreceţi sărbătorile împreună. Poate fi chiar un cuplu.

Horoscop 1 mai 2021 LEU

Poate organiza ceva mai special, afară, într-un spaţiu amenajat pentru ai voştri, poate copiilor le pregătiţi ceva care va fi surpriză acestor sărbători.

Citește și
horoscop
Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu. Taurii se bucură de bani și beneficii
Horoscop 1 mai 2021 FECIOARĂ

Se poate să fiţi, deja, la o destinaţie mai îndepărtată şi să contribuiţi cu tot ce se poate la pregătirile de familie, ca să fie perfect, aşa cum v-aţi obişnuit.

Horoscop 1 mai 2021 BALANŢA

O să mai luaţi, probabil, diverse lucruri de pe online şi să vă faceţi timp şi pentru voi, că de restul v-aţi tot ocupat în ultima vreme. Poate vă pregătiţi de un drum.

Horoscop 1 mai 2021 SCORPION

Apare lume nouă şi poate puneţi şi voi capăt singurătăţii, în cazul în care nu e nimeni şi vreţi să vă aşezaţi la casa voastră. Pretendenţi vor fi.

Horoscop 1 mai 2021 SĂGETĂTOR

O să fie agitaţie până diseară, dar veţi şi rezolva o groază de lucruri. Musafirul - surpriză - o să fie cadoul vostru de Paşte. Aveţi vreo bănuială cine poate fi.

Horoscop 1 mai 2021 CAPRICORN

Voi s-ar putea să traversaţi sărbătorile într-o stare de graţie pentru că vi s-au împlinit nişte dorinţe mai vechi şi poate nişte oameni s-au apropiat şi mai mult de voi - sufleteşte.

Horoscop 1 mai 2021 VĂRSĂTOR

Poate o să preferaţi să petreceţi la voi acasă noaptea de înviere şi să le faceţi o vizită părinţilor, rudelor apropiate într-una din celelalte zile libere.

Horoscop 1 mai 2021 PEŞTI

Se pare că o să vă bucuraţi de atenţia celor din jur, care or să vă ajute şi la modul concret şi o să fie şi un schimb emoţional zilele-astea

Horoscop 1 mai 2021 BERBEC

O să cheltuiţi atâţia bani cât va fi nevoie ca să mulţumiţi pe toată lumea, pe cei dragi, că nu sunteţi genul cu banii la ciorap. Mai ales acum de sărbători.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult