Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 1 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii primesc banii pe care-i așteptau de mult

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 30 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să primim răspunsuri la-ntrebarile puse mai demult și o să dăm zor să ne achităm de toate obligațiile ca să dăm refresh, să-ncepem ceva nou și frumos.

Vibrația zilei este 1 și o să avem un plan personal de restartare.

C se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 1 IULIE RAC  

O să va caute cineva care speră să plecați împreună într-o vacanță și să petreceți o săptămână, două împreună. O să puteți rezolva probleme mai vechi și odată-ncheiate toate socotelile o să puteți face un salt în carieră, să va atingeți un obiectiv mai vechi.

HOROSCOP 1 IULIE LEU  

O s-aveți inspirație și o să realizați ce trebuie făcut ca să va sporiti șansele de a fi împreună cu cineva. Pare să fie o problema de sănătate care o să va dea de furcă dacă nu-ncercati să vedeți de unde vine și cum trebuie tratată. Oricum, o vizită la medic e soluția.

HOROSCOP 1 IULIE FECIOARA  

Voi o să va lansați cu ceva care să atragă atenția unui public și să vindeți niște produse care să v-aducă bani. O să-i adunați în jurul vostru pe niște prieteni care va-mpărtășesc un hobby și poate organizați o ieșire la sfârșit de săptămâna, undeva la aer curat.

HOROSCOP 1 IULIE BALANȚĂ  

Voi o să mai faceți niște modificări pe-acasă, mai dați niște bani, că nu se poate fără, și o să va puneți casa la punct. Vă intră de pe la cineva niște bani și o s-aveți de cheltuială, vă mai luați și lucruri care va fac plăcere, pentru stima de sine, ca să fiți în armonie cu voi înșivă.

HOROSCOP 1 IULIE SCORPION  

Se poate să luați niște bani și să-i pregătiți cuiva drag o surpriză, ca să afle cu ce sentimente va duceți spre acea persoană. O veste bună, va scoate cineva la plimbare, și o să va faceți planuri de vacanță, și se poate să va gândiți și la căsătorie dacă lucrurile or să meargă bine.

HOROSCOP 1 IULIE SĂGETĂTOR  

Vin bani din urmă și o să reglați situația financiară ca să aveți și pentru plecarea în concediu și pe care de-abia o așteptați. Comunicarea cu anturajul pare mult mai bună, s-au mai topit niște asperități și o să faceți echipă și la treaba și la distracție, c-aveți interese comune.

HOROSCOP 1 IULIE CAPRICORN  

Se poate să luați materiale de construcție și să faceți singuri reparații prin casă, prin curte, ca să nu mai plătiți vreo firmă. Poate puneți la punct o strategie de afaceri și o să găsiți și niște colaboratori care să muncească la fel de susținut ca și voi și-o s-aveți succes.

HOROSCOP 1 IULIE VĂRSĂTOR  

O problemă de sănătate s-ar putea să va sâcâie și să faceți o programare la medic să vedeți ce tratament să luați. Se poate să plecați în plimbare pentru câteva zile, dar nu e exclus s-aveți și nițică treaba, să faceți rost de niște acte ori poate de niște produse.

HOROSCOP 1 IULIE PEȘTI  

O persoană care se simte atrasă de voi încearcă să se apropie și mai mult să va convingă că sunteți tot ce-și dorește. O să lăsați imaginația să creeze diverse lucuri pe care le puteți vinde și să faceți rost de bani, va fi și un plus de prestigiu și o să fiți la înălțime.

HOROSCOP 1 IULIE BERBEC  

Poate v-apucați de o curățenie generală și eliberați casa de vechituri, dați și o zugrăveala și reamenajati interiorul. Poate achitați un sejur într-o stațiune turistică și o să va drămuiți banii că să v-ajungă și pentru acolo și pentru când va-ntoarceti și s-aveți pentru traiul zilnic.

HOROSCOP 1 IULIE TAUR  

Poate reluați un traseu al actelor pe care nu le-ați putut semna din varii motive și o să le parafați de data asta. Se poate s-aveți activități de grup și să aveți și spor și să rezolvați probleme mai vechi, pe care numai în formula respectivă le puteți duce la bun sfârșit.

HOROSCOP 1 IULIE GEMENI  

S-ar putea să câștigați niște bani în plus dacă o să munciți în paralel, o să acceptați o colaborare, așa, printre picături. E bine să va luptați pentru fiecare leu pe care-l mai aveți de primit, și o să-i recuperați până la sfârșitul lunii iulie, deci cu răbdare, nu așa dintr-un foc.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult