Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Afrojack vine la Beach, Please!. Iată câteva lucruri interesante despre celebrul DJ

Afrojack este unul dintre cei mai îndrăgiți DJ din lume și în vara asta, ne dăm întâlnire cu el la Costinești, în perioada 27-30 aprilie 2023, să petreacă la Beach, Please!- primul festival de amploare, care deschide sezonul estival.  

Pe numele real Nick van de Wall, artistul început să cânte la pian de la vârsta de 5 ani, iar la 11 ani a descoperit programul de mixat, Fruity Loops, și așa a făcut primul pas spre cariera sa de DJ.

Afrojack a început să mixeze în adolescență și, în doar câțiva ani, a ajuns un producător internațional, care acum este prezent pe scenele celor mai mari festivaluri din lume. Iar în 2014 și-a lansat albumul de debut ”Forget the World”. 

Artistul a colaborat cu Beyonce pentru hitul „Run the World”. Afrojack a participat la realizarea hitului lui Beyonce, „Run the World”. Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai de succes piese ale artistei, primind multe nominalizări și fiind ascultată în întreaga lume. 

Afrojack nu se oprește aici. Dj ul și-a exprimat de curând intenția de a colabora și cu Lady Gaga, pe care o admiră foarte mult. 

Afrojack este unul dintre cei mai îndrăgiți DJ și se află pe locul 8 în topul celor mai tari 100 de DJi din lume, realizat de revista DJ Mag.

Fanii vor avea ocazia să-și vadă DJ ul preferat la Costinești, în cadrul primului festival de amploare, care deschide sezonul estival.

Printre cei mai așteptați artiști ce vor urca pe main stage-ul Beach, Please! se numără: DABABY, CENTRAL CEE, NLE CHOPPA, B.U.G Mafia, AFROJACK, SFERA EBBASTA NERVO, VINAI, LUCAS & STEVE, JENGI, JOHN NEWMAN, Ian, Delia, Deliric, Inna, NANE, Puya, Spike, Irina Rimes, Rava, Yny Sebi și mulți alții. 

VOYO este partener media si concertul poate fi urmarit online pe platforma. 

Biletele se găsesc pe BEACH- PLEASE.RO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult