Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Survivor All Stars”, de azi în fiecare marți, miercuri și joi, la PRO TV. Concurenții luptă pentru 100.000 euro

Your browser doesn't support HTML5 video.

În această seară la PRO TV începe „Survivor All Stars” - sezonul suprem, care îi aduce în fața telespectatorilor pe cei mai puternici concurenți care au scris istoria show-ului până acum.

10 faimoși și 10 războinici se vor lupta pentru ca la final, doar unul să câștige marele premiu de 100.000 de euro.

Show-ul îi aduce în fața telespectatorilor pe cei mai puternici concurenți din sezoanele anterioare. Ei se întorc pe traseu hotărâți să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt.

Daniel Pavel: „În urmă cu doar câteva zile am dat fluierul de start pentru Survivor All Stars, sezonul suprem, 20 de concurenți, 10 faimoși și 10 războinici, cei mai tari din toate sezoanele au intrat în arenă cu un singur gând, să demonstreze că pot merge până la capăt. Alianțele și strategiile sunt mai importante ca niciodată și surprizele nu se vor opri nicio clipă. În această seară membrii triburilor vor avea parte de primele anunțuri care le vor schimba existența în show în totalitate. În acest sezon concurenții stau la cârma propriilor decizii, cei de acasă nu îi mai pot ajuta cu voturile.”

Așadar, doar concurenții vor putea vota cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și luptă pentru a nu părăsi competiția. Însă, câștigătorul, ca de fiecare dată, va fi decis de către telespectatori.

Show-ul va putea fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21:30 pe PRO TV și pe VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult