Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Sunt dezamăgită”. Jennifer Lopez, criticată de fani după ce a lansat un nou produs

Jennifer Lopez a realizat o nouă ședință foto incendiară. Vedeta a publicat pe contul de Instagram imagini în care apare în costum de baie, pe un șezlong.

Cântăreața de 53 de ani își promovează cocktailul răcăritor „DELOLA” într-un costum de baie întreg galben, la piscină. De asemenea, pe cap poartă o eșarfă multicoloră și cercei mari aurii.

Lansarea acestei băuturi i-a adus critici lui Jennifer, care a declarat că nu mai bea alcool, la fel ca și soțul ei, Ben Affleck. Numele vine de la „Lola”, un nume de alint al artistei, care reflectă partea ei „mai jucăușă și lipsită de griji”, după cum se preciza într-un comunicat de presă de la lansarea produsului.

„Sunt atât de curios în legătură cu această decizie de afacere... când noul tău soț are istoria pe care o are și a vorbit deschis despre abstinență și industria alcoolului - cu adevărat interesat”, a scris un fan.

Pe 4 aprilie, aceasta a postat clipul promoțional al băuturii DELOLA, iar fanii au reaționat imediat.

„Nici măcar nu bei alcool. De ce să promovezi asta, tu știi cât de periculos este, de asta nici nu bei”, a scris o persoană.

„Sunt dezamăgită și confuză cu privire la discursul ei cum că nu bea alcool și care sunt beneficiile renunțării la el”, a scris o alta.

În trecut, Jennifer declara că este de părere de alcoolul „îi deteriorează pielea”. Vorbind pentru USWeekly în 2016, Lopez a mărturisit: „Nu beau, nu fumez și nu consum cafeină. Asta îți afectează pielea pe măsură ce îmbătrânești.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult