Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Românii au talent”: Mihai Bobonete i-a oferit Golden Buzz lui Bboy Nana, un băiețel de 8 ani, din Taiwan. „Sunt șocat!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Românii au Talent și în 2024, așa cum am putut vedea vineri seară, la debutul sezonului 14 al concursului, botezat „Fenomen". Surprizele au apărut încă de la prima ediție.  

Doi concurenți și-au asigurat deja locul în semifinală, după ce au primit câte un Golden Buzz de la Andi Moisescu și Mihai Bobonete.

Curajoșii au făcut spectacol în prima ediție a sezonului 14 - Fenomen -, iar cei patru jurați i-au răsplătit pe măsură.

Bobonete l-a trimis direct în semifinală cu primul său Golden Buzz pe Nana, băiețelul de 8 ani din Taiwan care a uimit pe toată lumea cu momentul său de street dance.

Mihai Bobonete: „Momentul tău a fost unul unic la Românii au Talent. La 8 ani, să vii să faci ce ai făcut tu, să ne lași cu gura căscată și în tăcere după ce ai terminat, asta mă pune pe gânduri”.

Citește și
andra
„Aș plânge în hohote”. Andra, impresionată până la lacrimi în sezonul 14 Românii au talent - Fenomen. VIDEO

„Sunt șocat de-a dreptul! Tu ai văzut ce a făcut băiatul ăsta?”, a spus,a rândul său, Smiley.

Și Andi Moisescu a oferit un Golden Buzz lui Emanuel Barica, un artist stradal care și-a asigurat locul în semifinală cu talentul său excepțional la desen. Tânărul a plecat din Botoșani spre Berlin în urmă cu 15 ani, în speranța unei vieți mai bune.

Andi Moisescu: „Un băiat pe care am avut ocazia să-l cunosc, mi-a spus el, acum foarte mulți ani când cerșea pe stradă, în Botoșani. Nu știam atunci. Și mi-a spus doar atât: Eu am vrut să te opresc de atunci să facem o poză și în timp ce voiam să fac asta m-am gândit că poate vine altă zi când o să fie mai bine.”

Prima ediție a avut momente pentru toți. Pe scenă au urcat dansatori și cântăreți talentați, dar și artiști care i-au ținut pe toată lumea, din sală și din fața televizoarelor, cu sufletul la gură.

Iar acesta este doar începutul! Cel de-al 14-lea sezon al „Românii au Talent” poate fi urmărit în fiecare vineri de la 20:30 pe PROTV, dar și pe Voyo. Cei care au ratat prima ediție o pot vedea în reluare sâmbătă, de la ora 15.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult