Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„N-am mai făcut nimic asemănător până acum.” Ce spune Timothée Chalamet la premiera peliculei „Wonka”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Starurile au pășit pe covorul roz de această dată la Londra, pentru premiera peliculei „Wonka”.

Este un musical plin de culoare, care spune povestea lui Willy Wonka, personajul central din cartea pentru copii „Charlie și fabrica de ciocolată”, făcut celebru acum aproape 20 de ani de actorul Johnny Depp.

În noua peliculă, Wonka este interpretat de Timothée Chalamet.

Timothée Chalamet a purtat un costum fucsia în ton cu covorul întins pentru premiera de la Londra a musicalului „Wonka”. Actorul de 27 de ani îl interpretează pe excentricului Willy Wonka din cartea pentru copii „Charlie și fabrica de ciocolată.”

Chalamet spune că momentele în care a cântat și a dansat au fost o adevărată provocare.

Citește și
Julianne Moore
A atras toate privirile. Cum a apărut Julianne Moore pe covorul roșu, la Veneția

Timothée Chalamet, actor: „Nu poți să te îndepărtezi de cameră sau să faci alte lucruri care îți sunt permise atunci când interpretezi un alt rol. Dar sunt momente care îți oferă și satisfacții. N-am mai făcut nimic asemănător până acum.”

Pelicula îl prezintă pe Willy Wonka în tinerețe și urmărește evoluția lui pe toate planurile: ca inventator, magician și producător de ciocolată. Chalamet spune că interpretarea lui a fost mai aproape de cea a actorului Gene Wilder, din ecranizarea din 1971 a cărții lui Roald Dahl.

Dar, probabil cea mai faimoasă interpretare este cea a actorului Johnny Depp. El l-a adus la viață pe Wonka în filmul „Charlie și fabrica de ciocolată” din 2005.

Timothée Chalamet, actor: „Îmi plac ambele versiuni. Însă acest film se potrivește mai bine cu pelicula cu Gene Wilder.”

Olivia Colman a avut numai cuvinte de laudă pentru tânărul ei coleg.

Olivia Colman, actriță: „E extraordinar. Cred că a fost un geniu cel care l-a ales pe el să îl joace pe Wonka tânăr. Este fermecător, sensibil, este extraordinar pe ecran.”

Hugh Grant apare în rolul lui Oompa Loompa. Pelicula „Wonka” ajunge în cinematografele de la noi din țară la mijlocul lunii decembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult