Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„E foarte frumos când un concurent vine la Vocea României, cântă o piesă și auzi 10”. Emisiunea, lider absolut de audiență

Vocea României a adus vineri seară bucurie și emoție pe scenă, iar antrenorii și-au mărit echipele cu noi voci care vor electriza publicul.

„Ești un personaj extrem de necesar în show-ul ăsta. E foarte frumos când un concurent vine la Vocea României, cântă o piesă și auzi 10”, i-a spus Tudor Chirilă unei concurente.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:03, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 28.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de rating și 20.8% share.

Peste 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 1.8 milioane de români se uitau la Vocea României. „Nu se poate așa ceva”; „E de pe altă planetă”; „Am nevoie de tine în echipa mea” – au fost unele dintre remarcile antrenorilor și prezentatorului după ce concurenții care au urcat, aseară, pe scena Vocea României i-au impresionat.

Noi momente spectaculoase din etapa audițiilor pe nevăzute pot fi urmărite vinerea viitoare, de la 20:30. Emisiunea Vocea României poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Citește și
vocea romaniei
Vocea României, sezonul 10. O tânără cu autism i-a lăsat cu gura căscată pe antrenori. Ce piesă a ales

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult