Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Dăm examen la râs și voie bune, iar calificativele sunt în bani”, într-o nouă săptămână a show-ului Batem Palma?

„Fiți bineveniți la turnarea peliculei – Batem Palma?. Cei 24 de actori principali au repetat și au toate replicile la ei”, va spune în această seară Cosmin Seleși, când va da startul unei noi săptămâni de show!  

Ca de fiecare dată, cutiile sunt pregătite și ascund sume de la 1 ban la 100.000 de lei, iar calculatorul e pregătit să-i extragă pe cei care se vor lupta cu intuiția pentru a pleca acasă cu o sumă cât mai mare. De la ora 18:00, distracția poate începe, pe PRO TV!

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Ada Ștef, Gabriel Dumitriu, Fedi El Dic, Diana Roșca, Robert Frățilă, Roxana Parascan, Miki Moraru, Vlăduț Simionescu, Andreea Ferkel, Ferucio Damian, Ema Pîrvu, Ben Teekloh, Ana Maria Udriște, Gabriel Pică, Iuliana Hodoș, Miruna Puiu, Lorin Druță, Beniamin și Iosif, Tatiana Busuioaca, Tiberiu Trocaru, Cătălina Filip, Ștefania Păun și Alex Furman. În această seară, lor li se va alătura un nou coleg.

De astăzi și până vineri, „dăm examen la râs și voie bună, iar calificativele sunt în bani”. Ce sume vor câștiga concurenții? Urmează să aflăm! Dar un lucru e cert: ”livada e plină de concurenți roditori. Fiecare așteaptă să-și culeagă recolta”. În clubul select al concurenților Batem Palma? se vor alătura, zi de zi, noi membrii, în timp ce alții vor juca și-și vor încheia povestea în show.

Citește și
Arena SPORT.RO
Cătălin Oprișan va prezenta o nouă emisiune pe VOYO, Arena SPORT.RO

„Nu-i nicio schemă. Crezi că stau să mă gândesc la date de naștere sau alte lucruri?”, îi va spune doamna avocat Eugenia Bobe lui Cosmin când acesta va încerca, încă o dată, să afle detalii despre cum sunt ascunse sumele.

Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult