Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Camilla să fie desemnată regină consoartă”. Reacția Prințului Charles după anunțul Reginei Elisabeta

Prințul Charles și-a felicitat mama cu ocazia celebrării a 70 de ani de domnie și a transmis că este „profund onorat” de faptul că i-a acordat „soției sale dragi”, Camilla, titlul de regină consoartă după preluarea tronului.

Regina Elisabeta a dat asigurări că ducesa de Cornwall va fi numită regină consoartă atunci când Charles va deveni rege, într-o declaratție istorică, cu ocazia Jubileului de platină, punând capăt anilor de incertitudine cu privire la această problemă.

Charles și Camilla au fost „mișcați și onorați” de gestul reginei, a transmis Clarence House.

„În această zi istorică, soția mea și cu mine ne alăturăm vouă în felicitarea Majestății Sale Regina pentru remarcabila realizare de a servi această națiune, Regatele și Commonwalth timp de 70 de ani. Devotamentul Reginei pentru bunăstarea întregului popor inspiră și mai multă admirație cu fiecare an ce trece. Suntem profund onorați de dorința mamei mele. Am căutat împreună să slujim și să sprijinim Majestatea Sa și oamenii din comunitățile noastre, iar draga mea soție a fost sprijinul meu constant pe tot parcursul. Acest Jubileu de platină fără precedent ne oferă oportunitatea de a ne uni pentru sărbătorirea Reginei, prin exemplul căreia vom continua să fim conduși anii următori”, a transmis Prințul Charles, conform dailymail.co.uk.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult