Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Visuri la cheie", lider absolut de audiență miercuri seară, pe toate categoriile de public

Peste 1.5 milioane de oameni au urmărit, aseară, povestea familiei de la "Visuri la cheie".

 

O nouă familie a avut parte, aseară, de Visuri la cheie. Pentru Alina și copiii ei, viața a fost o lovitură în ultimii trei ani, însă, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu au reușit să le dea speranța unui viitor mai bun.

„Dumnezeu m-a ridicat puțin, puțin mai mult. Mi-a dat puterea să merg mai departe. Mi s-a ușurat munca, viața mea. O să pot să fiu și eu mai liniștită, să nu mai am atâtea gânduri, că trebuie să fac casa și nu pot. Cred că este o minune prea mare de la Dumnezeu”, a spus Alina, după ce a văzut renovarea casei.

Visuri la cheie a fost lider absolut de audiență aseară, pe toate categoriile de public. Emisiunea a înregistrat 9.8 puncte de rating și 25.3% share, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.3 puncte de rating și 18.8% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul 20:28 – 22:27, PRO TV a avut 8.4 puncte de audiență și 24.2% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 19.9% share.

Citește și
Visuri la Cheie
Transformare spectaculoasă a unei locuințe la ”Visuri la cheie”: ”M-ați făcut să fiu fericită cum nu cred că am fost”

La nivel național, peste 1.5 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:14, aproape 2 milioane de telespectatori trăiau emoția alături de echipă și familie.

Săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu sunt pregătiți să cunoască o nouă familie, iar povestea o vom afla împreună, miercuri, de la 20:30.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe voyo.ro. Visuri la cheie – crede în oameni

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult