Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viralele anului 2019. Un ou, "provocarea dopului" și melodia cu 4 miliarde de vizualizări

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca în fiecare an, şi în 2019, reţelele de socializare au fremătat pe marginea celor mai variate subiecte: de la păţanii haioase la dileme de politică externă, bârfe ori gafe monumentale.

Iată câteva dintre temele virale ale anului ce stă să se încheie.

În 2019, un lanţ american de fast-food a lansat primul sau sandwich cu pui picant, fără să bănuiască ce va urma. După ce s-a dus vestea pe reţelele de socializare că produsul este delicios, cererea a fost atât de mare încât, după 2 săptămâni, au scos sandwichul din meniu din lipsă de... materie primă şi angajaţi. Între timp, firma apucase să-şi atragă afurisenii din partea unor mărci concurente, care susţineau că ele au exclusivitate pe produs.

Tot felul de comentarii a atras şi momentul următor:

Când Lady Gaga şi Bradley Cooper au oferit, nu una, ci 2 interpretări din cale afară de senzuale ale hitului "Shallow", s-a dezlănţuit un potop de speculaţii despre o presupusă relaţie romantică între cei doi. Teoria s-a dovedit însă lipsită de substanţă, fiind dezminţita chiar de Lady Gaga.

Citește și
dans partie
Dans la bustul gol în Poiana Brașov. Cum s-au bucurat turiștii de deschiderea pârtiilor de schi

Lady Gaga: "Aţi văzut iubire şi ghici ce? Asta am vrut să vedeţi. Suntem artişti şi se pare că am făcut treabă bună. V-am păcălit!"

Misiunea autoasumata a unui utilizator de Instagram de a face din poza unui ou cea mai admirată fotografie a luat proporţii inimaginabile. Oul cu pricină a depăşit rapid recordul precedent, deţinut de o postare a lui Kylie Jenner, adunând un număr aproape triplu de like-uri, şi anume 53 de milioane.

La categoria cântecele virale, "Baby shark" n-a avut rival, strângând un număr exorbitant de vizionari pe Youtube: 4,1 miliarde. Nimeni n-ar putea explica de ce...

O altă idee trăznită care a făcut anul ăsta înconjurul internetului a fost "provocarea dopului"? Ideea era să înlături un dop neinșurubat cu o lovitură circulară cu piciorul, fără să dobori sticla. Lansată de un maestru al artelor marţiale, provocarea a fost molipsitoare. O sumedenie de celebrităţi dar şi oameni obişnuiţi au postat propriile încercări.

Ceea ce a fost iniţial o glumă pe Facebook: "hai să luăm cu asalt bază militară secretă "zona 51" ca să vedem extratereştri!" a declanşat o isterie generală. 2 milioane de oameni şi-au exprimat intenţia de a năvăli în locul din Nevada unde se crede că ar fi ascunse farfurii zburătoare şi fiinţe extraterestre. Până la urmă, zona a fost într-adevăr înțesată de turişti, dar n-au forţat intrarea şi nici omuleţi bizari n-au zărit.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult