Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Johnny Depp, apariție ciudată și surprinzătoare la gala MTV Video Music Awards

Johnny Depp a avut o apariție ciudată și surprinzătoare la gala MTV Video Music Awards 2022. Actorul a apărut sub forma unei proiecții digitale a chipului său pe celebra mascotă a canalului de televiziune, ”Moon Man”.  

Plutind deasupra scenei în această proiecție, Depp a făcut un anunț între pauzele publicitare. „Am nevoie de muncă”, a spus el, la deschiderea ceremoniei anuale.

Este cea mai recentă apariție a actorului - într-o aparentă revenire în sfera publică - după victoria sa în procesul de milioane de dolari împotriva fostei sale soții Amber Heard.

Apoi, în aparițiile virtuale ulterioare de la gala VMA, Depp a afirmat că este disponibil pentru „zile de naștere, bar mitzvah, nunți, treziri, orice aveți nevoie... orice. Oh, sunt și dentist”, a adăugat el, potrivit The Guardian.

Citește și
johnny depp
Johnny Depp obține primul rol important într-un film după victoria în fața lui Amber Heard

„Hei VMA, să revenim dracu’ la muzică, da?” a mai spus el într-o altă apariție.

Recent, s-a aflat că Depp urmează să regizeze primul său lungmetraj în ultimii 25 de ani cu Modi, un film despre pictorul și sculptorul italian Amedeo Modigliani.

De asemenea, primul său rol principal într-un film, după victoria în bătălia juridică, va fi în rolul Regelui Ludovic al XV-lea în filmul francez Jeanne Du Barry.

Nu în ultimul rând, Depp este și muzician, fiind chitarist în trupa Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper și Joe Perry (de la Aerosmith). De asemenea, Depp a lansat un album împreună cu Jeff Beck.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult