Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O româncă a defilat pe podium la Victoria's Secret Fashion Show. Andreea Diaconu a atras toate privirile. GALERIE FOTO

După o pauză de 6 ani, Victoria's Secret Fashion Show a revenit pe 15 octombrie la Duggal Greenhouse în Brooklyn Navy Yard, New York City, screi npr.com.

Unele dintre cele mai mari nume ale modelingului, de la Tyra Banks la surorile Hadid au fost pe podium, iar printre ele s-a numărat și o româncă, Andreea Diaconu.

Evenimentul a fost unul dintre cele mai vizionate în perioada sa de glorie din 1995 până în 2018. Dar directorii au anulat-o în 2019, deoarece brandul confruntat cu mai multe critici pentru modul de prezentare a lenjeriei intime. De atunci, Victoria’s Secret a încercat să susțină și să îmbrățișeze diversitatea.

Spectacolul de 45 de minute a promovat prima sa gamă de talente muzicale exclusiv feminine.

A inclus spectacole ale starului K-Pop LISA, cântăreței sud-africane Tyla și legendei pop Cher, care au încheiat spectacolul cu "Strong Enough" și "Believe".

Spectacolul de marți a fost, de asemenea, un debut pentru o serie de modele emblematice care nu au mai defilat pe podiumul Victoria's Secret până acum, inclusiv supermodelul Kate Moss, 50 de ani, și fosta primă doamnă a Franței Carla Bruni, 56 de ani și românca Andreea Diaconu.

Cine este Andreea Diaconu

Andreea Diaconu are 33 de ani, este din București, iar în prezent locuiește în New York. A întrat în lumea modei la 13 ani și de-a lungul carierei a fost imaginea unor parfumuri legendare, printre care: Viktor & Rolf's Flowerbomb și Donna Karan's Cashmere Mist.

La numai 14 ani a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana și a făcut numeroase ședințe foto pentru revistele Vogue și Elle.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult