Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vedetele care au atras toate privirile la Festivalul de Film de la Berlin

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vedete ca Jeremy Irons au atras toate privirile pe covorul roșu, la deschiderea Festivalului de Film de la Berlin. A fost ţinut şi un moment de reculegere pentru victimele atacului terorist din Germania, unde a fost ucis și un tânăr român.

Celebra actriţă din ''Alien'' joacă în filmul ales pentru deschiderea Berlinalei - ''My Salinger Year''.

În drama literară în regia lui Philippe Falardeau, Sigourney Weaver joacă rolul unui agent literar de şcoală veche din New York, a cărei principală preocupare este să-l protejeze pe scritorul cult J.D. Salinger, aflat la apusul vieții, de admiratorii care roiesc în jurul lui.

Ceremonia de deschidere a celei de a 70-a ediţii a Festivalului de film de la Berlin a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor atacului terorist din oraşul german Hanau.

În prima conferinţă de presă, Jeremy Irons, preşedintele juriului, a dezavuat anumite comentarii controversate pe care le-a făcut în trecut, despre avort, drepturile femeilor şi căsătorii între persoane de acelaşi sex. Astfel a vrut să evite întrebări incomode care l-ar fi pus pe el în lumina reflectoarelor.

Citește și
Robert Pattinson
Primele imagini cu Robert Pattinson în rolul lui Batman. Când ar putea apărea filmul

Pe parcursul celor 11 zile ale Berlinalei vor fi proiectate 340 de filme din lumea întreagă. Printre ele şi câteva productiii realizate de cineaşti români.

Vineri a avut premiera mondială "Malmkrog" - lungmetraj regizat de Cristi Puiu, proiectat în secţiunea Encounters.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult