Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vedeta care a purtat o ținută în valoare de 17.000 de dolari pe covorul roșu. A atras toate privirile de la eveiment | FOTO

Jucătoarea de baschet Caitlin Clark a purtat o ținută de 17.000 de dolari la un eveniment care a avut loc la New York.

Caitlin Clark a atras toate privirile de la evenimentul WNBA Draft 2024 cu ținuta sa Prada în valoare de 17.000 de dolari.

Tânăra de 22 de ani a fost îmbrăcată în Prada din cap până în picioare la WNBA Draft de luni.

Ținuta ei a fost compusă dintr-un top brodat, care valorează 3.750 de dolari, o cămașă de satin ce costă 5.500 de dolari, o fustă mini din satin, de 1.750 de dolari și pantofi negri cu toc din piele perlată care valorează 1.200 de dolari.

Ca accesorii vedeta a ales o geantă mini din piele întoarsă Prada Galleria, de 4.100 de dolari, și o pereche de ochelari de soare care costă 575 de dolari. Rezultă un total de 16.875 de dolari.

Citește și
hoti franta
Schema prin care o grupare de români a furat aparatură medicală din Franța. Prejudiciul este de 4,5 milioane de euro

Conform Business Insider, asta înseamnă aproximativ 22% din salariul ei preconizat pentru primul an în WNBA.

„Îmi place Prada. Cred că Prada mă reprezintă foarte bine. Prada nu a îmbrăcat niciodată o jucătoare din WNBA sau din NBA pentru recrutare, așa că este foarte distractiv”, a declarat Clark pentru GQ Sports în timp ce pășea pe covorul roșu.

Stilista Adri Zgirdea Toth este cea care a îmbrăcat-o pe Clark pentru apariția de pe covorul roșu.

„Să îmbraci o atletă pentru recrutare este o premieră pentru Prada și, evident, este o premieră și pentru Caitlin. Amândoi sunt în fruntea a ceea ce fac - este aproape prea perfect”, a spus Toth.

Fiind cea mai bună alegere din draft, Clark ar urma să câștige 76.535 de dolari în primul an, conform scalei de salarizare a debutanților WNBA, 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult