Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Valoarea exorbitantă a creditului făcut de Adele pentru casa ei din Los Angeles. GALERIE FOTO

Faimoasa cântăreață britanică Adele a obținut un credit imens pentru locuința sa de lux din Los Angeles, pe care a cumpărat-o de la Sylvester Stallone în februarie pentru 58 de milioane de dolari (56,8 milioane de euro).

Creditul în valoare de 37,7 milioane de dolari (36,9 milioane de euro) presupune ca Adele să plătească 227.000 de dolari (222.600 de euro) pe lună pentru locuința cu opt dormitoare și 12 băi din zona exclusivistă Beverly Park, potrivit Daily Mail.

Sursa citată dezvăluie ca suma este imensă chiar și pentru Adele, a cărei valoare netă este estimată la 183 de milioane de dolari.

Cât va câștiga Adele pe spectacol începând cu luna noiembrie, în Las Vegas

Cântăreața în vârstă de 34 de ani ar câștiga un milion de dolari pe spectacol începând cu luna noiembrie în Las Vegas, potrivit sursei citate.

În mai, Adele a confirmat că ea și iubitul ei, Rich Paul, s-au mutat împreună după un an de întâlniri, împărtășind o poză cu ei în afara noii ei case.

Citește și
Yang Huiyan
Cum a reușit cea mai bogată femeie din Asia să-și piardă jumătate din avere
Cine mai locuiește în suburbia exclusivistă unde Adele a cumpărat mai multe proprietăți

Achiziția locuinței din Los Angeles a fost a patra pentru Adele, după ce a cumpărat trei proprietăți una lângă alta în suburbia exclusivistă Hidden Valley din Beverly Hills, unde locuiesc și vedetele de cinema Jennifer Lawrence, Penelope Cruz și Nicole Kidman.

În octombrie anul trecut, Adele a spus pentru Vogue că nu și-ar putea permite imobiliare în orașul ei natal, Londra, spunând: „Tipul de casă pe care îl am în Los Angeles nu mi l-aș putea permite niciodată în Londra. Niciodată”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult