Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre membrii legendei ABBA s-a căsătorit, la aproape 80 de ani, pentru a treia oară. Cine este aleasa inimii sale

Björn Ulvaeus, unul dintre cei patru membri ai legendei ABBA, s-a căsătorit sâmbătă pentru a treia oară, la vârsta de aproape 80 de ani, aleasa inimii sale fiind partenera de viață Christina Sas.  

„Astăzi, 21 septembrie 2024, Björn Ulvaeus s-a căsătorit cu Christina Sas din Herning, Danemarca”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Instagram a compozitorului și chitaristului în vârstă de 79 de ani, scrie CNN.

Cei doi s-au cunoscut în orașul Nürnberg, din sudul Germaniei, în 2021 „în legătură cu lansarea ultimului album Voyage al lui ABBA și au început să se întâlnească în primăvara lui 2022”, continuă declarația. „Nunta a avut loc la Copenhaga în prezența prietenilor apropiați și a familiei”.

Ceremonia a fost oficiată de comediantul și fosta gazdă „Great British Bake Off” Sandi Toksvig, surprinsă într-o fotografie de nuntă distribuită pe Instagram purtând un halat roșu cu modele aurii, cu hârtiile în mână și cuplul fericit pe fundal.

Reprezentanții lui Ulvaeus au confirmat agenției de presă PA Media că Toksvig a condus ceremonia de nuntă.

Citește și
ABBA
Expoziție dedicată trubei ABBA, la Malmo, în Suedia. Vizitatorii au ocazia să admire o colecție impresionantă de costume
Ulvaeus are patru copii, câte doi din fiecare căsnicie

La început, ABBA, care a dominat topurile americane și europene în anii 1970, a fost formată din două cupluri: Ulvaeus și vocalista Agnetha Fältskog, și compozitorul și clapista Benny Andersson și vocalista Anni-Frid Lyngstad.

Ulvaeus s-a căsătorit cu Fältskog în 1971, iar Andersson și Lyngstad s-au căsătorit în 1978.

După ce a câștigat în 1974 Eurovision Song Contest cu piesa „Waterloo” și a lansat hituri globale precum „Mamma Mia”, „Dancing Queen”, „SOS” și „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)”, Ulvaeus și Fältskog au divorțat înainte de lansarea piesei din 1979 „Voulez-Vous”.

Doi ani mai târziu, Andersson și Lyngstad au divorțat și grupul s-a desființat în 1982.

Ulvaeus s-a căsătorit cu Lena Kallersjö în 1981, dar perechea a divorțat după 41 de ani de căsnicie în 2022, la un an după ce ABBA s-a reunit. Are patru copii, câte doi din fiecare dintre fostele căsnicii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult