Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un salon din Londra șterge gratuit tatuaje cu artistul Kanye West

Un salon de tatuaje deschis în urmă cu doi ani, în cartierul Marylebone din Londra, a lansat un program intitulat „a doua şansă”.  

Acesta constă în îndepărtarea tatuajelor care reprezintă o amintire neplăcută.

O studentă britanică în vârstă de 24 de ani urmează să scape, gratuit, de tatuajul ei cu rapperul american Kanye West. Ea a luat această decizie ireversibilă și dureroasă, dezgustată şi revoltată fiind de remarcile antisemite ale lui Kanye West, conformAFP.

Kimberley Westgarth este studentă la arhitectură, iar în urmă cu doi ani și-a tatuat pe braț chipul rapperului american. Ea spune că iubea muzica artistului.

„Îl idolatrizam pe atunci", a spus ea.

Citește și
kanye west
Kanye West și-a mărturisit admirația pentru Hitler. Elon Musk i-a suspendat contul de Twitter

Recentele remarci antisemite ale rapperului şi admiraţia sa făţişă faţă de Hitler au determinat-o pe tânără să-și schimbe părerea.

„Nu-l mai vreau pe pielea mea", a spus studenta.

Kimberley Westgarth va avea nevoie de 12 şedinţe cu laser pentru a scăpa de tatuaj. Procesul este dureror și ar trebui să se încheie într-un an. Între timp, ea a decis să țină ascuns acest tatuaj.

Până acum, salonul londonez a primit 100 de cereri de îndepărtare de tatuaje cu Kanye West. Potrivit managerului, în mod normal preţul total pentru îndepărtarea unui tatuaj se ridică, în medie, la aproape 2.300 de euro, costul variind în funcţie de dimensiune şi de numărul de şedinţe necesare.

Numeroase companii precum Adidas, GAP și Balenciaga au rupt legăturile cu Kanye West din cauza declarațiilor sale controversate

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult