Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost component al trupei One Direction, externat dintr-un spital din Italia. În ce stare se află cântărețul

Cântăreţul britanic Liam Payne a fost externat dintr-un spital din Italia şi se află „pe mâini bune”, după ce s-a îmbolnăvit într-o călătorie pe Lacul Como şi a fost transportat de urgenţă la un centru medical.  

Fostul component al trupei One Direction, în vârstă de 30 de ani, a fost transportat de urgenţă la un centru medical din Milano după ce a acuzat dureri renale acute în timpul unei vacanţe petrecute alături de iubita sa, Kate Cassidy, iar medicii ar fi dorit să-l ţină sub supraveghere câteva zile în vederea efectuării unor analize, relatează, miercuri, contactmusic.com, conform Agerpres.

Într-o postare pe TikTok de marţi, Kate a anunţat că artistul „este mult mai bine”. El „a ieşit din spital şi este pe mâini bune”, a declarat ea.

Postarea vine la câteva zile după ce mama lui Liam, Karen Payne, s-a arătat teribil de îngrijorată pentru starea fiului său, după ce acesta a fost transportat de urgenţă la spitalul din Italia. Ea a declarat pentru MailOnline: „Cu toţii suntem îngrijoraţi din cauza asta, dar trebuie să mergem mai departe”. (...) „El este la Milano şi se pare că va sta acolo o săptămână. Mă simt neputincioasă”.

Citește și
Harry Styles
Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, ar putea fi următorul James Bond

Nu se ştie deocamdată dacă Liam Payne s-a simţit îndeajuns de bine pentru a reveni în Marea Britanie, însă Kate Cassidy a fost văzută marţi în Londra.

Problema de sănătate a artistului vine la doar câteva săptămâni după ce acesta a dezvăluit că a fost tratat în spital pentru o infecţie renală gravă, care l-a determinat să renunţe la o serie de concerte în America de Sud.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult