Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost baschetbalist belgian, antivaccinist, s-a infectat intenționat cu coronavirus pentru a putea călători

Pieter Loridon este împotriva vaccinării, dar este om de afaceri şi trebuie să călătorească din motive profesionale.

Astfel, acest fost baschetbalist profesionist, acum în vârstă de 49 de ani, a decis să se infecteze voluntar cu Covid-19, informează lefigaro.fr.

"Nu, nu mă voi alătura societăţii de vaccinare. Trebuie să plec în străinătate pentru afaceri şi nicio persoană sănătoasă nu poate face asta fără vaccin, aşa că optez pentru un booster natural pentru sistemul meu imunitar care funcţionează perfect pe variante", a scris sportivul în social media, transmite News.ro.

Prin urmare, el a făcut totul pentru a contracta virusul şi şi-a injectat în nas salivă, adică secreţii provenind evident de la persoane pozitive.

Dar înainte de asta, Pieter Loridon a făcut mai multe sondaje pe conturile sale de Instagram şi Twitter, întrebând dacă injectarea voluntară a Covid-19 este o idee bună. "Întrebare pentru un prieten. Îmbunătăţiţi-vă imunitatea naturală (după contaminarea tulpinii originale) infectându-vă cu bună ştiinţă cu varianta blândă a omicronului. Este aceasta o opţiune pentru persoanele sănătoase (fără injecţie/controlul sistemului imunitar) sub 50 de ani?” 70% dintre participanţi au răspuns pozitiv.

Citește și
Cine era Hanka Horka, cântăreața care a murit după ce s-a infectat intenționat cu COVID-19
Cine era Hanka Horka, cântăreața care a murit după ce s-a infectat intenționat cu COVID-19

Decizia lui a stârnit furia oficialităţilor din Belgia, care îl consideră iresponsabil şi susţin că arată lipsă de respect faţă de personalul medical.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult