Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un artist din București a salvat de la fier vechi ultimul autobuz Roman Diesel care a mai rămas în România

Un artist bucureștean a salvat de la fier vechi ultimul autobuz Roman Diesel care a mai rămas în România, iar acum merge cu el în turnee prin țară.

 

Ultimul autobuz Roman Diesel din România, atât de cunoscut celor care au prins și vremurile dinainte de 1989, a fost cumpărat de la o unitate militară din Sibiu de artistul bucureștean Alexandru Constantinescu, scrie b365.ro.

Autobuzul Roman Diesel 111 RD era bine întreținut și avea doar 28.000 de kilometri la bord. Inconfundabilul autobuz era cunoscut înainte de 1989 ca RATA (de la Regia Autonomă a Transportului cu Autovehicule – n.red.) cu care se efectuau diferite curse locale.

”Când conduci un astfel de autobuz te simți repede Regele Șoselelor”

”Când conduci un astfel de autobuz te simți repede Regele Șoselelor, toată lumea se uită la tine, toată lumea întoarce capul după tine”, povestește Alexandru Constantinescu.

Citește și
covid femeie fiu masina
O femeie și-a încuiat în portbagaj fiul de 13 ani, care avea Covid 19

Autobuzul pe care și l-a dorit avea barele și roțile negre, bateria de aer era spartă, n-avea pompă de injecție și avea bordul puțin ruginit. L-a curățat, i-a pus o cutie de viteză nouă, ba chiar l-a înzestrat și cu perdeluțe.

Acum, merge cu el în turnee prin țară, alături de trupa sa, The Cabarets.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult