Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultima postare a lui Gilbert Gottfried înainte de a muri a fost despre Chris Rock. Gluma genială a regretatului comediant

Ultima postare a lui Gilbert Gottfried înainte de a muri a fost o glumă despre Chris Rock și palma primită de acesta de la Will Smith la gala Oscar: ”Ce e mai grav? Chris Rock să fie agresat fizic sau Chris Rock spunând o glumă?”.

Actorul Gilbert Gottfried a murit la 67 de ani, după o lungă suferință, iar ieșirea sa din scenă a fost una pe măsura talentului său.

Ultima sa postare de pe Instagram, înainte de moarte, a fost o glumă pe marginea subiectului Chris Rock, regretatul actor distribuind cu această ocazie și o poză cu ei doi împreună, scrie CNN.

”Care este cea mai gravă crimă?”, a scris Gottfried pe poză; ”Chris Rock să fie agresat fizic sau Chris Rock spunând o glumă?”. Gotfried a distribuit apoi postarea și pe Twitter.

Rock a fost pălmuit de Will Smith în timp ce prezenta premiile Oscar, după ce a făcut o glumă despre soția lui Smith, Jada Pinkett Smith.

Citește și
will smith, oscaruri
Producător: Calmul de care a dat dovadă Chris Rock a salvat ceremonia de acordare a Premiilor Oscar
Gilbert Gottfried a murit răpus de distrofie miotonică tip 2

Într-un articol de opinie din 2012 pentru CNN, Gottfried și-a apărat colegii de breaslă.

"Dacă un comediant spune o glumă care ți se pare amuzantă, râzi. Dacă spune o glumă pe care nu o găsești amuzantă, nu râde. Sau ai putea ajunge până la un geamăt ori îți dai ochii peste cap", a scris el. "Atunci aștepți următoarea lui glumă; dacă asta e amuzantă, atunci râzi. Dacă nici asta nu este, nu râzi - sau în cel mai rău caz, poți pleca în liniște".

Comediantul Gilbert Gottfried, star în filmul „Aladdin”, a murit pe 12 aprilie după o îndelungată luptă cu boala, a anunţat familia. Actorul avea 67 de ani. Conform agentului său, Gilbert Gottfried a decedat din cauza distrofiei miotonice tip 2.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult