Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultima apariție publică a prințesei de Wales, Kate Middleton, înainte de operația abdominală. Cum s-a prezentat | FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prințesa Kate se simte bine și se recuperează după o intervenție chirurgicală abdominală. Soția moștenitorului coroanei britanice va rămâne internată în cel mai mare spital privat din Marea Britanie încă aproape două săptămâni.

Regele Charles va fi supus, săptămâna viitoare, unei intervenții chirurgicale pentru o afecțiune benignă.

Aceasta a fost ultima oară când Kate a fost văzută în public. De la slujba din ziua de Crăciun, prințesa nu a mai participat la niciun eveniment derulat în fața camerelor de filmare.

Miercuri a venit și o posibilă explicație pentru acest fapt: Kate a suferit o intervenție chirurgicală abdominală programată dinainte. Va rămâne în spital între 10 și 14 zile, apoi va continua recuperarea acasă pentru aproape trei luni.

Casa Regală nu a dezvăluit despre ce intervenție chirurgicală e vorba și a cerut presei să respecte intimitatea familiei.

Citește și
Prințul Louis
Prințul Louis, în centrul atenției la concertul de Crăciun al lui Kate Middleton. Gestul care a topit inimile oamenilor VIDEO

Jennie Bond, Jurnalistă: „Palatul a anunțat că nu e vorba de o formă de cancer, ceeea ce, evident, reprezintă o ușurare. Dar să rămâi în spital timp de două săptămâni când ești prințesa de Wales și poți primi îngrijiri de specialitate acasă, indică faptul că e vorba de o intervenție chirurgicală importantă”.

Anunțul i-a uimit chiar și pe cei mai fini observatori ai Casei Regale, mai ales că nu se știa că prințesa Kate ar avea probleme medicale în antecedente. Prințul William și-a luat, la rândul său, o pauză de la activitățile publice pentru a fi alături de soție și de cei trei copii ai lor.

Regele Charles este bolnav

Pe de altă parte, la o oră jumate de la anunțul privind intervenția lui Kate, au venit vești și de la Palatul Buckingham. Regele Charles va fi supus, săptămâna viitoare, unei proceduri chirurgicale pentru corectarea prostatei mărite. Va urma o scurtă perioadă de recuperare, timp în care suveranul nu va avea angajamente publice.

Potrivit comentatorilor, Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a hotărât să vorbească public despre această problemă de sănătate pentru a-i încuraja și pe alții să caute ajutor.

Paul Sayer, reprezentantul organizației caritabile Prost8: „Faptul că un om atât de important a vorbit public despre această procedură ne dă speranță că și alții vor veni la noi pentru a ne cere ajutorul”.

Ennie Bond, comentator regal: „Ce se întâmplă acum este ceva extrem de neobișnuit. Trei dintre cei mai importanți membri ai familiei regale nu mai au activitate. Și-au anulat angajamentele publice și și-au pus viața publică pe pauză. Putem spune că e ceva aproape nemaiauzit”. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult