Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tușnad Gastro Blues Fest 2020. Mâncăruri alese și concerte cu AG Weinberger, Nightlosers

Organizația GeoEcologică Accent, în colaborare cu Primăria Băile Tușnad, organizează ”Tușnad Gastro Blues Fest 2020”, un proiect pilot aflat la prima ediție.

Evenimentul are loc în perioada 03-05 septembrie 2020, în stațiunea Băile Tușnad.

”Tușnad Gastro Blues Fest 2020” este un eveniment organizat în premieră, al cărui scop este dorința de a promova atât muzica blues, cât și zona ca destinație de ecoturism și gastronomia locală.

Artișii și trupele care vor cânta în cele 3 zile sunt: Sean Chambers (SUA), Quo Vadis (România), AG Weinberger (România), Bluescore (SUA, România), Catfish (Belgia), Nightlosers (România), Berti Barbera & Nicu Patoi (România). 

Citește și
Jazz Nouveau
Nume importante ale jazzului mondial concertează în România, în noul sezon Jazz Nouveau

Evenimentul reprezintă un concept original datorită faptului că, pe durata festivalului, mai mulți bucătari profesioniști vor găti, timp de 3 zile, în 10 restaurante din stațiune. Ca și temă a fost aleasă „redescoperirea gusturilor de altă dată”, bucătarii putând să dea frâu liber imaginației și să gătească tot ceea ce doresc pe această temă.

Punctul culminant va fi atins sâmbătă (05 septembrie 2020) când începând cu ora 12:30 turiștii sunt invitați la expoziția cu vânzare, unde se vor afla peste 30 de feluri de mâncare extrem de apetisante. Pofticioșii care ajung la Băile Tuşnad trebuie să ştie că rețetele cele mai reușite pregătite în cadrul festivalului vor fi incluse în meniul restaurantelor în noul sezon turistic 2020.

Serile sunt dedicate blues-ului, pe scena Centrului Multicultural „Laleaua”, urmând sa urce artiști importanți, atât din țară cât și din străinătate (SUA, Belgia). 

Abonamentele și biletele se vor putea achiziționa online pe iabilet.ro și entertix.ro și la fața locului (Centrul Multicultural „Laleaua”). 

Mai multe informații găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult