Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tudor Chirilă i-a dedicat o scenetă unei concurente: „Ai cântat cu ambele sexe în tine”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ana Maria Ioana (19 ani) a reușit să întoarcă patru scaune în urma prestației pe care a avut-o vineri la Vocea României. Mai mult, l-a impresionat atât de mult pe Tudor, încât acesta i-a dedicat o mică scenetă.

După ce Ana Maria a cântat, Tudor a fugit în culise și s-a întors îmbrăcat cu un tricou de la Serviciul de Ambulanță și o trusă de prim-ajutor.

„Eu repar voci, tu nu ai nevoie. Dar când ai cântat m-am gândit că dacă nu ies afară și nu iau un tricou al Salvării pe mine și nu mă întorc și nu pun la picioarele tale toate pansamentele spirituale reprezentate prin pansamente fizice, de care sper să nu avem nevoie, nu îți dai seama de expresia dorinței mele de a te a avea la mine în echipă.

Bă, știi cum ai cântat? Bine, foarte bine. Ai cântat cu ambele sexe în tine. M-am gândit că un om care cântă în halul ăsta de bine la un moment dat s-ar putea să aibă nevoie de ajutor. Eu nu știu ce pot face cu tine la mine în echipă, dacă pot face mai bine. Știu sigur că tu poți să faci om din mine, înțelegi?”, i-a spus Tudor, în timp ce își aduna „trusa”.

După acest moment de excepție, Ana Maria l-a ales pe Tudor.

Citește și
Adriana Simionescu, Adrian Minune
Tudor Chirilă, emoționat după melodia cântată de fiica lui Adrian Minune la Vocea României

Ioana locuiește în Sibiu și este studentă la Facultatea de Științe Economice. Pasiunea pentru muzică, potrivit acesteia, a început încă din copilărie.

A mers timp de patru ani la cursuri de pian, perioadă în care și-a dat seama că își dorește să facă ceva mai mult, urmând ulterior cursuri de canto.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult