Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tom Parker, solistul trupei The Wanted, are o tumoră de gradul 4 pe creier

Tom Parker a anunțat că i s-a descoperit o tumoră de gradul patru la creier, iar acum urmează tratament cu chimioterapie și radioterapie.

Vedeta de 32 de ani a mărturisit că familia a fost devastată la aflarea veștii, dar că vor face tot ce este posibil pentru a-i prelungi viața atât cât se poate în aceste condiții.

La o fotografie postată pe contul de Instagram în care apare alături de Aurelia Rose, fiica de 15 luni, a transmis următorul mesaj fanilor: ”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

 

Pacienții cu acest diagnostic au șanse de 10% de a trăi cinci ani, media fiind între 14 și 16 luni.

Citește și
rinichi
Un medic i-a extirpat unui copil rinichiul sănătos. Băiatul a rămas cu cel afectat de tumoră

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, cei doi căsătorindu-se în iulie 2018. Un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe, iar la începutul verii au anunțat că Kelsey este din nou însărcinată.

Tom Parker a devenit cunoscut în 2009, în formația The Wanted, iar în 2013 familia lui a fost protagonista unui reality-show pe E!, The Wanted Life.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Risotto cu parmezan și ciuperci 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult