Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tom Holland, actorul din Spiderman, dezamăgit de fanii din Londra: "Nimeni nu a venit"

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ce l-am revăzut de curând în "Avengers", Spider-Man revine pe marile ecrane.

De această dată, aventurile Omului Păianjen se petrec în Europa, iar actorii principali povestesc că s-au distrat de minune la filmări.

Pentru moment ne-au dezvăluit o parte din cadre, iar finalul poveștii îl puteți afla săptămâna viitoare când pelicula va avea premieră în România.

Chiar dacă o mare parte din acţiune a avut loc pe platourile de filmare aparținând celor de la Warner Bros, actorii au avut parte şi de o experienţă europeană.

Tom Holland, actor: "Am mers în Veneţia şi în Praga. Apoi am mai filmat şi în Londra. Colegii mei au filmat multe scene pe Turnul Londrei."

Citește și
Supereroi
Întâlnirea emoționantă a unui băiețel grav bolnav cu supereroii săi preferați

Cât despre aventura londoneză, cel care îi dă viață lui Spiderman spune că pentru el a fost una dezamăgitoare.

Tom Holland: "Eu am filmat doar o singură scenă în Londra în care purtam noul costum. Şi abia aşteptam ca fanii să îşi facă apariţia şi să vadă costumul în premieră, dar nimeni nu a venit. Nu a fost nici măcar o poză făcută de paparazzi. Însă după aceea, în New York a fost ceva extraordinar."

Filmul regizat de Jon Watts îi mai are în distribuție pe Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Marisa Tomei și Jake Gyllenhaal.

Jake Gyllenhaal, actor: "Am fost în toate destinaţiile europene menţionate, dar majoritatea scenelor le-am filmat în Londra."

Pe lângă scenele de acțiune, Peter Parker, alias Spider-Man, experimentează și o nouă etapă a vieții.

Samuel L. Jackson, actor: "Are probleme cu hormonii. Nu poate să gândească limpede. E îndrăgostit şi nu ştie exact ce să facă."

"Spider- Man Far from home" va ajunge în cinematografele din România pe 5 iulie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult