Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tom Cruise, supărat pe membrii echipei sale de filmare. "Dacă vă mai prind, zburaţi de aici!"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Supărat foc, Tom Cruise a țipat la câțiva membri ai echipei de filmare care nu respectau normele sanitare cerute de pandemia de COVID-19.

Starul american le-a explicat „vinovaților” ce eforturi colosale se fac pentru resuscitarea industriei cinematografice.

Tom Cruise se află la Londra, pentru noul film din seria „Misiune imposibilă”. Înregistrarea audio a fost obţinută de tabloidul britanic "The Sun".

Reprezentanţii actorului au refuzat să comenteze incidentul. Cel de-al şaptelea film din franciza ''Misiune imposibilă'' a fost una dintre primele pelicule nevoite să sisteze producţia, din cauza pandemiei.

Filmările au fost reluate abia în septembrie, după ce Tom Cruise s-a implicat de mai multe ori, pentru obţine acordul autorităților.

Citește și
Singur acasa
Filmul ”Singur acasă 2”, difuzat de PRO TV, a fost lider de audiență

"Stau nopţile pe telefon cu toate nenorocitele de studiouri, companii de asigurări, producători, care au incerdere în noi să-şi facă filmele. Creăm mii de joburi, nenorociţilor. Nu vreau să vă mai văd vreodată făcând asta! Dacă vă mai prind, zburaţi de aici!  Nu vreau să aud scuze! N-aveţi decât să le cereţi scuze celor care îşi pierd casele din cauză că industria noastră este închisă, celor care nu au cu ce cumpăra mâncare ori cu ce plăti taxale la facultatea copiilor! Nu admit să îngheţăm filmul din cauza voastră!", le-a spus Cruise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult